Βασίλειος Αδάμος: «Απάνθρωπε σταμάτα»

Απάνθρωπε σταμάτα
Γράφει ο Αδάμος Βασίλειος

να σκοτώνεις παιδιά, γυναίκες και γέρους απ’ άκρη σ’ άκρη της Ουκρανίας. Σταμάτα να ισοπεδώνεις τον Πολιτισμό και την πιο βασανισμένη κοινωνία της Ευρώπης. Είναι αδέλφια σου υπάνθρωπε από την ίδια Μάνα εδώ και χίλια χρόνια. Οικοδόμησαν οι Ουκρανοί μαζί με τους Ρώσους μια συγκλονιστική ιστορία, που θήλασε τον Μεγάλο Πέτρο, τη Μεγάλη Αικατερίνη, οι οποίοι έκτισαν τη μεγάλη ρωσική αυτοκρατορία, τον Μεντελέγιεφ, τον Μπογκολιούμποφ, τον Τσιολκόφσκι, τον Κολμογκόροφ, τον Πάβλοφ, τον Σεμιόνοφ, τον Ιβανένκο, τον Λοντίνγκιν, τον Πόποφ, τον Ζουκόφσκι, τον Μπασόφ, τον Τσόβορκιν, τον Σομπόλεφ, τον Γιαμπλότσκοφ, τον Ζαχάρωφ, τον Ιβάνοβσκι, τον Κέλντις, τον Λιαπούνοφ, τον Ντομπροβόλσκι, τον Τουπόλεφ, τον Ντένισιουκ, τον Λομονόσοφ, τον Βερνάντσκι, τον Καπίτσα, τον Φαντέγιεφ, τον Νοβοσέλοφ, τον Στσερμπάτσκοϊ τον Τρουμπέτζκοϊ, τον Ντοστογιέφσκι, τον Τολστόι, τον Τσέχοφ, τον Πούσκιν, τον Στραβίνσκι, τον Τσαϊκόφσκι, τον Προκόφιεφ, τον Ραχμάνινοφ, τον Γκαγκάριν και χιλιάδες άλλους απάνθρωπε.
Σταμάτα απάνθρωπε να σβήνεις το μέλλον των παιδιών της Ουκρανίας, το χαμόγελο από τα χείλη των γονιών τους, όταν βλέπουν τα παιδιά τους να μεγαλώνουν, μπορεί φτωχά, αλλά υγιή, και να βάζουν στόχους στην Εκπαίδευση, τον Πολιτισμό, τις Επιστήμες, τον Αθλητισμό.
Σταμάτα δολοφόνε των Ανθρώπων να γίνεσαι υποτιθέμενος κριτής της Δημοκρατίας. Ξέρω δεν αντέχεις, τα βιολογικά αδέλφια του Λαού σου να ψηφίζουν κάθε τέσσερα χρόνια και να αλλάζουν προέδρους, γιατί είσαι ισόβιος Δικτάτορας και είναι κακό παράδειγμα για τους καθημαγμένους υπηκόους σου.
Σταμάτα να νομίζεις ότι μπορείς να ψηλώσεις, είσαι ήδη ο πιο νάνος των νάνων μπροστά στους γίγαντες του Πνεύματος, της Επιστήμης και του Πολιτισμού, που ξαναέκαναν τη Ρωσία μεγάλη στέλνοντάς την στο Διάστημα.
Μέχρι στις 23 Φεβρουαρίου 2022 οι Μεγάλοι Ρώσοι σήκωναν τη Ρωσία στους ώμους τους κάνοντας περήφανους του Ρώσους, τους Σλάβους αδελφούς τους, τους Ευρωπαίους, ακόμα κι εμάς τους Έλληνες και Κύπριους για τους πολύπλεκτους δεσμούς μας.
Στις 24 Φεβρουαρίου 2022 η δοξασμένη ιστορία του Έθνους σου σταμάτησε την πορεία της μπροστά στα παράλογα τανκς και τους διαβολικούς πυραύλους, που εξαπολύεις στα Νοσοκομεία, τα Σχολεία και τα Σπίτια των Αμάχων.
Απάνθρωπε σταμάτα να υπονομεύεις την πορεία του ανθρώπου στην κατάκτηση της Ευτυχίας και … ευτυχία είναι η καθημερινότητα μαζί με τα προβλήματά της και την ανέχεια, που όμως ενέχει την μεγάλη προσπάθεια της Ειρήνης, της Γαλήνης, που νιώθουν οι Οικογένειες, όταν σμίγουν, όταν αγαπιούνται, όταν Ερωτεύονται τα παιδιά τους και Χαμογελάνε στο στοργικό Φιλί της Μάνας και του Πατέρα.
Υπάνθρωπε Πούτιν, Απάνθρωπε Δικτάτορα είσαι ένα είδος που έρχεται από το Παρελθόν μαζί με τον Χίτλερ, τον Στάλιν και τον Μάο. Δεν κατάφερες να ενσωματωθείς στην Ανθρώπινη Ουσία και σκορπάς Θάνατο και Φόβο.
Είσαι όμως παΤέρας. Πώς θα ζήσουν τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου Βλάντ; Μόνιμα σε Καταφύγια, ώστε να αποφύγουν το Μίσος των Ουκρανών, που σκότωσες τα Παιδιά τους; Σε έναν άλλον Πλανήτη, από όπου ήρθες ανάβοντας το φυτίλι ενός πολέμου από το Πουθενά;
Δεν λες Αλήθεια, όταν λες Ψέματα. Δεν απελευθερώνεις τους Ρώσους και Φιλορώσους Ουκρανούς του Ντονέσκ, όταν τους σκοτώνεις μαζί με τ’ Αδέλφια τους. Λες Ψέματα, όταν καταστρέφεις τις Υποδομές ενός φτωχού αλλά Ανεξάρτητου Κράτους, που δεν θα αναστηλώσεις ποτέ. Δεν θα το κάνεις, γιατί η Ρωσία των 150 εκατομμυρίων είναι φτωχή, πιο φτωχή απ’ την Ελλάδα, με εισόδημα κατά κεφαλήν στο μισό σχεδόν των φτωχών Ελλήνων, με ΑΕΠ πιο μικρό αναλογικά από της Ολλανδίας των 17,5 εκατομμυρίων ψυχών.
Μπορείς μόνο να καταστρέφεις και να συνυπάρχεις με ζοφερούς Ολιγάρχες, που καταπίνουν τον ιδρώτα των Ρώσων συμΠολιτών τους… και εισπνέουν τα δισεκατομμύρια από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, που η Μάνα Φύση δυστυχώς σας τα πρόσφερε αφειδώς, για να συγκρίνετε τις Βίλες, τα Κότερα και τις Πιτσιρίκες στο Μονακό και στα Θέρετρα του Κόσμου, θλιβεροί βιαστές συνειδήσεων…
Σταμάτα έστω και τώρα απάνθρωπε, ήδη κατάφερες να ξεχωρίσεις. Η ιστορία κατέγραψε με το πιο μελανό χρώμα το όνομά σου…

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia