Site icon trikalafocus.gr

Ευάγγελος Σαμαράς: “Μικρά & διάφορα” .

Μικρά και διάφορα :

1) Ας προσέξουν λίγο οι οδηγοί κρατικών οχημάτων που φέρουν σειρήνα και την χρησιμοποιούν μόνο και μόνο για να περάσουν τους φωτεινούς σηματοδότες και μετά την κλείνουν. Χάνεται η πίστη των υπολοίπων οδηγών στην αναγκαιότητα που υποδηλώνει η σειρήνα.

2) Πέρασε εχθές από το δημοτικό συμβούλιο η πρόταση για ένταξη στο πρόγραμμα “Φιλόδημος” νέου κυνοκομειου για τη φύλαξη 20 αδέσποτων ζώων ύψους 370.000 ευρώ.

3) Προβλέπεται μέσω των ΒΑΑ η δημιουργία κέντρου συνάθροισης μεταναστών και ο δήμος Τρικκαίων θα το έχει δημοπρατήσει μέχρι τον Μάρτιο.

4) Σήμερα το πρωί βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση. Την ώρα που περίμενα την μητέρα μου να έρθει από την τράπεζα που πληρώθηκε την σύνταξη της με πλησίασαν δύο κύριοι αφού διάβασαν τα γράμματα που φέρει το φορτηγάκι μου . Μου τόνιζαν πόσο πολύ έχει δουλέψει στην ζωή της η μητέρα μου κουβαλώντας τελάρα και πόσο περήφανος θα πρέπει να είμαι για εκείνη όπως και για τον αποθανόντα πατέρα μου που δημιούργησε μια επιχείρηση από το μηδέν. Πριν προλάβουν να τελειώσουν οι δύο κύριοι τα λόγια τους εμφανίστηκε η μητέρα μου κρατώντας σφιχτά τα 398 ευρώ με τα οποία καλείται να περάσει μέχρι τα τέλη Γενάρη που το κράτος και το ταμείο ασφάλισης της την αντάμειψε για την προσφορά της στη χώρα κόβοντας της μάλιστα οριστικά το ΕΚΑΣ με συνέπεια να πληρώνει στο ακέραιο την αξία των φαρμάκων.

Exit mobile version