Ιωάννα Καρρά “Η πολιτική χρειάζεται ανθρώπους που δεν χρειάζονται την πολιτική”!!!

Χθες ήμουν στα Γιάννενα, δίπλα στη λίμνη, για ένα εξαιρετικό σεμινάριο για την Οικοτεχνία… Δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην ομορφιά της…
Η λίμνη Παμβώτιδα, που σύμφωνα με την ετυμολογία της “τρέφει τους πάντες”…
Το ίδιο κάνουμε κι εμείς του πρωτογενή τομέα, δουλεύουμε για να τραφούν όλοι! Όχι μόνοι μας, αλλά μας αναλογεί μεγάλο ποσοστό!
Και για να το γενικεύσω, θα φύγω από τη λίμνη, θα έρθω εδώ… Στον τόπο μου… Στην Θεσσαλία που τρέφει με την παραγωγή της ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων… Με τις όποιες δυσκολίες, που κρατάνε πίσω το έργο της, το έργο μας… 
Ξέρετε, εμείς οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι, οι γεωργοί, οι μελισσοκόμοι, οι άνθρωποι που με τα χέρια μας πλάθουμε τη γη, μαλάσσουμε τα ζώα, εκτός από τρόφιμα, παράγουμε και ιδέες… Ιδέες που θα βελτιώσουν όχι μόνο τη δουλειά και τη δική μας καθημερινότητα, αλλά και τη ζωή των συνανθρώπων μας!! Άλλωστε, όταν όλα έφταναν στο μηδέν, ο Αγροτικός κόσμος ήταν αυτός που μπορούσε να κινήσει τον τροχό της ανάπτυξης!
Το κακό, όμως, είναι ότι οι ιδέες παραμένουν ιδέες και οι προτάσεις δεν υλοποιούνται ποτέ, όταν δεν υπάρχουν άνθρωποι για να μας αντιπροσωπεύουν και να μας υποστηρίζουν! 
Με αυτές τις σκέψεις κι ύστερα από αρκετή συζήτηση με την οικογένειά μου, αλλά και αρκετούς ανθρώπους που εκτιμώ, αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση του Dimitris Kouretas, να μπω ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στον ανεξάρτητο συνδυασμό της Πρωτοβουλίας και να συνεισφέρω από την πλευρά μου, με όλες τις δυνάμεις μου, στην αλλαγή και βελτίωση αυτού του τόπου!
Έχουμε ανάγκη από πολιτικοποιημένους ανθρώπους και όχι από τυφλούς ακόλουθους κομμάτων κι αυτό πρεσβεύω!
Η απαξίωση της προσωπικότητάς μας, των ικανοτήτων μας και των αξιών μας, έδιωξε πολλούς νέους απ τις κάλπες. Καιρός να διεκδικήσουμε εκ νέου τη ζωή που μας αξίζει! 
Ήμουν, είμαι και θα είμαι η Ιωάννα Καρρά η Κτηνοτρόφος, η Τυροκόμος, η Οικονομολόγος! Είχα, έχω και θα έχω το θάρρος της γνώμης μου, με ότι αυτό συνεπάγεται! Δεν τσαλακώνω και δεν παραποιώ τις αξίες και τα ιδανικά μου για τίποτα και κανέναν! 
Το κοινό καλό βρίσκεται σκάλες πιο πάνω από το ίδιον όφελος, γι αυτό και συστρατεύομαι με ανθρώπους με ίδια ιδανικά!
“Η πολιτική χρειάζεται ανθρώπους που δεν χρειάζονται την πολιτική”!!! 
#Protovoulia#Dimitris_Kouretas — στην τοποθεσίαΤρίκαλα.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia