ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ …. ΔΙΛΗΜΜΑ….!

Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M. Ed., Ph.D., Πολιτευτής

    Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών γνωρίζει, τώρα, πολύ καλά, πως έχει πέσει σε … λάθος χέρια. Άλλα πράγματα έταξαν, προεκλογικά, το 2015, και τελείως διαφορετικές πολιτικές είδαν να υλοποιούνται.

    Αυτή η φτηνή προπαγάνδα και η πρωτοφανής κοροϊδία, πήρε σάρκα και οστά, επί πέντε χρόνια, που μας κυβερνούν οι Συριζαίοι, έχοντας για 4 χρόνια, την στήριξη των ΑΝ.ΕΛ., του Καμμένου.

    Η κατάσταση η ίδια συνεχίζεται και τώρα, λίγες μέρες προ των Εκλογών για την Τ.Α. και για τι ς Ευρωεκλογές. Ο Εμπαιγμός δεν έχει … τέλος.

    Παροξυσμός παλαιοκομματισμού και μαύρης προπαγάνδρας έχει κυριέψει τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Πέραν των προεκλογικών … παροχών και τις επιδοματικής πολιτικής, η Βουλή μετατράπηκε σε … πλυντήριο ρουσφετολογίας. Μέσα σε μία ημέρα κατέθεσαν δεκαέξι, συνολικά… ντροπολογίες, που αφορούσαν όλο το κοινωνικό πεδίο, αλλά με σαφή προεκλογική… στόχευση.

    Ξεκίνησαν με το …. Κτηματολόγιο, πέρασαν στις μετακινήσεις υπαλλήλων του ΕΣΥ, ταυτοποίησαν τις καθαρίστριες των Σχολείων, υποσχόμενοι και άυξηση 10%, έδωσαν επίδομα 120 ευρώ σε υπαλλήλους φρούρησης, ρύθμισαν τις κινήσεις των τουριστικών πλοίων και φρόντισαν για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό. Εκτός των άλλων απαγόρευσαν και την λειτουργία των φαρμακείων για συγκεκριμένες μέρες τον χρόνο.

    Καταιγίδα, λοιπόν, ρουσφετιών, σχεδόν μια εβδομάδα πριν τις εκλογές, την ερχόμενη Κυριακή. Μετά από εισήγηση των Ξανθού – Πολάκη θα πληρώνουμε πλέον και για την αλλαγή Φύλου…!

    Έχουμε Κυβέρνηση Δια-Συρμού…, που εφαρμόζει το δόγμα «Δώστα όλα», προκειμένου να κλέψει την ψήφο του φτωχού, πλέον, Λαού.

    Οι μεθαυριανές Αυτοδιοικητικές και Ευρωπαϊκές εκλογές δεν είναι απλές και συνηθισμένες. Είναι πολύ κρίσιμες και καθοριστικές για την πορεία της χώρας και για το μέλλον των παιδιών μας. Πέραν τούτου είναι και προπαρασκευαστικές και για τις Εθνικές Εκλογές.

    Η Ελλάδα είναι σε κρίσιμο σταυροδρόμι και πρέπει να βαδίσει όχι τον δρόμο της εσωστρέφειας και τις μιζέριας, που μας οδήγησε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ, αλλά την οδό της προόδου και τις δυναμικής ανάπτυξης.

    Η σημερινή κυβέρνηση κινήθηκε, διπολικά. Από την μια μεριά ήταν επιθετική προς τους εταίρους, με το θα «Σχίσουμε τα Μνημόνια» και από την άλλη συμβιβαστική, με μια μεγάλη υπαναχώρηση γιατί ο Τσίπρας ζούσε με Αυταπάτες….!

    Παραδόθηκε αμαχητή, χάνοντας κάθε διαπραγματευτικό στοιχείο και στη συνέχεια με τρόπο «Γενιτσαρικό» πήρε δυσβάσταχτα μέτρα με πρωτοφανή και απάνθρωπη λιτότητα.

    Την στιγμή που οι Έλληνες αδυνατούν να ανταποκριθούν στα βαρειά φορολογικά μέτρα και πηγαίνουν στους κάδους απορριμμάτων ή σε κοινωνικές, εκκλησιαστικές και κρατικές δομές, για ένα πιάτο φαγητό, οι Συριζαίοι περνούν πλούσια και έχουν γεμίσει τα βιβλιάρια καταθέσεων στις τράπεζες με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

    Η Ελλάδα καίγονταν και αυτοί έκαναν διακοπές με κότερα μεγιστάνων, καπνίζοντας… πούρα! Ταυτόχρονα εγκαινιάζουν τα βαγόνια του μετρό Θεσσαλονίκης, που θα λειτουργήσει το … 2024…!

    Οι Συριζαίοι δεν διδάχτηκαν τίποτε από την κρίση και είναι έτοιμοι, χωρίς μέτρο και αιδώ, να ακυρώσουν για λίγους ψήφους, τις πολυετείς θυσίες των πολιτών.

    Ο κίνδυνος επιστροφής σε πιο βαθειά κρίση είναι μεγάλος και ορατός.

    Γι’ αυτό το Μεγάλο Δίλημμα της Ευρωπαϊκής κάλπης είναι κρίσιμο και απολύτως καθοριστικό για το μέλλον της χώρας.

    Ευτυχώς, που ο Λαός δεν… τσίμπησε από την προεκλογική και επιδοματική παροχολαγία του Τσίπρα.

    Αυτό λένε τρεις δημοσκοπήσεις της Metron Analysis, της Marc και της M.R.B. που δίνουν προβάδισμα στην Ν.Δ. έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, για τις Ευρωεκλογές, με ποσοστά 6.7, 7.5, και 6.5.

    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι, λοιπόν, σταθερά μπροστά, γιατί ο Λαός θέλει να αλλάξει … σελίδα και να βάλει ένα τέλος στην παλιοκομματική νοοτροπία του Τσίπρα.

    Ας το χωνέψου… οι βολεμένοι του ΣΥΡΙΖΑ πως «το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω».

    Έρχεται η ώρα του … Λογαρισμού για τον Τσίπρα και οι πολίτες δεν ξεχνούν, ούτε τα ψέμματα, ούτε τα κότερα, ούτε τον Βελουχιώτη, ούτε τον Ζαχαριάδη…!

    Και η 13η σύνταξη ήταν τελικά αέρας… κοπανιστός… αφού, άρον- άρον, αναγκάστηκαν να αποσύρουν και το ΣΠΟΤ, που ανέβασαν στα Μ.Μ.Ε. Πάει … και η γιαγιά του Τσίπρα με την 13η σύνταξη αλλά εμφανίστηκαν οι μεταφερόμενοι Τσιγγάνοι στις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ…!
    Ο Λαός έχει και μνήμη και κρίση…

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia