Λ. Κασσοπούλου: Η επόμενη μέρα του Δ. Τρικκαίων θα χτιστεί με ουσία και ειλικρίνεια και όχι με επικοινωνιακή διαχείριση

Η επόμενη μέρα του Δ. Τρικκαίων θα χτιστεί με ουσία και ειλικρίνεια και όχι με επικοινωνιακή διαχείριση

Σε μία περίοδο, όπου οι πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας ζητούν απαντήσεις, ζητούν να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι την επόμενη μέρα, η δημοτική αρχή, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, επέλεξε για μία ακόμη φορά την επικοινωνιακή διαχείριση της κατάστασης. Η δε  παρουσία των πληγέντων  ανάγκασε τον πρόεδρο να αναβάλλει  το θέμα για τα φωτοβολταικά.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο το βράδυ της Πέμπτης, το οποίο παρακολούθησα, ακούσαμε πολλές παραδοχές αποτυχίας, λαθών, παραλείψεων, ευθυνών, χωρίς να ακούσουμε, όμως, ποιες είναι αυτές, τι αφορούν, για τι πράγμα μιλάμε. Γενικώς και αορίστως, όλα σε ένα επικοινωνιακό μύλο, που μόνο έτσι έχει μάθει να αλέθει.

Όμως, ο κόσμος ζητά απαντήσεις. Ζητά να μάθει τι έγινε πριν και μετά το πέρασμα της καταστροφικής κακοκαιρίας και κυρίως θέλει να μάθει τι δεν έγινε. Γιατί βρέθηκε ανυπεράσπιστος, για να μην επαναληφθεί όλο αυτό. Ζητά να ενημερωθεί για την επόμενη μέρα, για το πώς θα αντιμετωπιστούν τα προβλήματά του, απαιτεί λύσεις για τις ανάγκες του, μέτρα για το αύριο που δείχνει αβέβαιο.

Ο Δήμος μας, οι δημότες, οι πλημμυροπαθείς έχουν ανάγκη από μία νέα πρόταση που θα απαντά με ευθύτητα, θα δίνει λύσεις, θα ξεχάσει την επικοινωνία και θα επικεντρωθεί στην ουσία. Είναι πλέον ξεκάθαρο πως πολλά πρέπει να αλλάξουν στον τόπο μας, με κυρίαρχο αυτό της αλλαγής της δημοτικής αρχής. Να κάνει ο Δήμος ένα νέο ξεκίνημα με τον συνδυασμό «Τρίκαλα τόπος να ζούμε» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Ηλιάδη. Μία νέα αρχή, βασισμένη στην ειλικρίνεια, την ουσία, την εμπιστοσύνη μεταξύ Δήμου και δημοτών.

Λώρεν Κασσοπούλου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το Συνδυασμό «Τρίκαλα τόπος να ζούμε»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia