Λώρεν Κασσοπούλου: «Οι πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο. Ξέρουν τι έγινε και τι όχι όλα αυτά χρόνια»

Οι πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο. Ξέρουν τι έγινε και τι όχι όλα αυτά χρόνια.

Και ξαφνικά ο Δήμος Τρικκαίων ξεκινά «μεγάλα» αντιπλημμυρικά έργα, διατυμπανίζοντάς τα μάλιστα με πομπώδη δελτία τύπου. Όπως διαβάζουμε στην περιοχή της Μπάρας, η οποία εδώ και χρόνια «βουλιάζει» κάθε φορά που βρέχει, ξεκίνησε «μεγάλο τριπλό αντιπλημμυρικό έργο».

Αλήθεια, τι περίμενε η παρούσα δημοτική αρχή για να παρέμβει στην περιοχή της Μπάρας; Δεν της αρκούσε αυτό που γίνονταν κάθε φορά που έβρεχε και πλημμύριζε η περιοχή, περίμενε τον Daniel να έρθει και να δώσει το τελειωτικό χτύπημα για να ξεκινήσει;

Προφανώς, και παρεμβάσεις πρέπει να γίνουν, αρκεί να είναι προσεγμένες και με σωστό σχεδιασμό, καθώς αποδείχθηκε πως δεν αρκούν οι πρόχειρες λύσεις. Αλήθεια, τι «μεγάλο» έργο μπορεί να σχεδιαστεί μέσα σε 10 μέρες; Και αν υπήρχε σχεδιασμός τι ακριβώς περίμενε η δημοτική αρχή;

Μπορεί στο βωμό της επικοινωνιακής της τακτικής η δημοτική αρχή να «βαφτίζει» όπως θέλει τις παρεμβάσεις της, αλλά θα πρέπει να ξέρει πως οι πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο. Ξέρουν πολύ καλά τι έκανε και τι δεν έκανε τόσα χρόνια, τι βίωσαν στην καθημερινότητά τους και δεν τους αρκεί να τους θυμούνται προεκλογικά με σπασμωδικές κινήσεις.

Ο Δήμος Τρικκαίων χρειάζεται μία νέα δημοτική αρχή, που δεν θα τρέχει να μπαλώσει τρύπες, στο παρά πέντε των εκλογών, αλλά θα χτίσει με συνέπεια το μέλλον. Με τον Γιώργο Ηλιάδη και τον συνδυασμό «Τρίκαλα τόπος να ζούμε», μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί τα Τρίκαλα που θέλουμε. Όλοι μαζί να κάνουμε την πόλη και τα χωριά μας, το δικό μας σημείο αναφοράς.

Λώρεν Κασσοπούλου

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος

με το συνδυασμό «Τρίκαλα τόπος να ζούμε»

του Γιώργου Ηλιάδη

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia