<<Όπου η ζωή... στο λευκό>> Ολοκληρώνεται η τριλογία της Έρης Μαυρογιάννη

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ορμώμενη από την προσωπική της μάχη κόντρα στον καρκίνο, η Τρικαλινή συγγραφέας Έρη Μαυρογιάννη, καθήλωσε το κοινό που κατέκλυσε το Μουσείο Βασίλη Τσιτσάνη για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου με τίτλο << Όπου η ζωή…στο λευκό>>.

Εξιστόρησε με  λεπτομέρειες που σοκάρουν, την εφιαλτική εμπειρία που βίωσε από νεαρή ηλικία. Παρά τις δυσοίωνες  εκτιμήσεις των γιατρών, δεν το έβαλε κάτω. Πεισματάρα εκ φύσεως, κοίταξε τον καρκίνο στα μάτια και με την ψυχολογική υποστήριξη των δικών της ανθρώπων, βγήκε νικήτρια απέναντι στην επάρατη νόσο.

Το μήνυμα της νικηφόρας μάχης κατά του καρκίνου έστειλε και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παδιός που είχε το συντονισμό της λαμπρής εκδήλωσης.

Στην ενημερωτική βιβλιοπαρουσίαση συμμετείχαν και αξιόλογοι εκπρόσωποι του επιστημονικού κόσμου: Καναρά Μαρία  MD, PhD,FEBS επιμελήτρια Ά ΓΝΤ  Υπεύθυνη Ιατρείου μαστού ΓΝΤ, Γαλάνη Μαρία (ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτριαα) Αθανάσιος Μπαρτζιώκας (Μαιευτήρας-Χειρουργός Γυναικολόγος) Κολίτσας Νικόλαος (Χειρουργός Ουρολόγος-Ανδρολόγος)

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia