Έναρξη δωρεάν μαστολογικού ελέγχου στο Κ.Υ. Πύλης.

Έναρξη δωρεάν μαστολογικού ελέγχου στο Κ.Υ. Πύλης.

Από Πέμπτη 31-8-23 έως και Σάββατο 2-9-23 πραγματοποιείται στο Κ.Υ. Πύλης , μετά από συνεργασία του Κ.Υ. , της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας και Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρίας Ίασις –Στήριξη ( Ε.Μ.Ε.Ι.Σ ) , μαστολογικός έλεγχος σε περίπου 200 γυναίκες της περιοχής ευθύνης του ΚΥΠ, οι οποίες έχουν ζητήσει να εξεταστούν.

Παρών στην έναρξη ο Υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας Ηλίας Τσιαούσης ο οποίος έδωσε τα συγχαρητήρια στην Ε.Μ.Ε.Ι.Σ  και στον Διευθυντή και το προσωπικό του Κ.Υ. Πύλης για τις σημαντικές δράσεις της μονάδος.

Επίσης ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 1-9-23 και ώρα 19:30 μμ στο χώρο του Κ.Υ. θα γίνει ενημέρωση από τους Χειρουργούς Μαστού και Εθελοντές του Ε.Μ.Ε.Ι.Σ, Καθηγητή Γιαννούλη Κλεάνθη και Σταφυλά Βάνια.

Ο Συντονιστής Διευθυντής του Κ.Υ. Π Ιωάννης Κουτσονάσιος δήλωσε: ¨ Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο και ιδρυτή του Ε.Μ.Ε.Ι.Σ  Γρηγόρη Ξεπαπαδάκη και τους συνεργάτες του γιατρούς που δίνουν την μάχη κάθε μέρα για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού .  Συμφωνούμε απόλυτα με την Ε.Μ.Ε.Ι.Σ ότι η θεραπεία είναι δικαίωμα, όχι πολυτέλεια γιατί ο καρκίνος του μαστού ΜΠΟΡΕΙ να είναι ιάσιμος’’.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia