«Διανομή τροφίμων σε ωφελούμενους, από το Τμήμα Τρικάλων του Ε.Ε.Σ. »


Γι ακόμη μια χρονιά, το Τμήμα Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, θέλοντας να συμβάλει έστω και λίγο, να γεμίσουν οι ψυχές των ανθρώπων με χαρά κι ελπίδα, διένειμε τρόφιμα σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες(ανέργους, πολύτεκνους, Α.Μ.Ε.Α, μοναχικούς ηλικιωμένους, μονογονεϊκές οικογένειες, χρόνια πάσχοντες, κ.α.) που εξυπηρετούνται καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς από την Κοινωνική Υπηρεσία του Τμήματος, καθώς και από το πρόγραμμα «Γεροντολογία», της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.


Η προσπάθεια αυτή, για έμπρακτη αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, βρήκε φέτος υποστηρικτές τον Κων/νο Καμέα & την ομάδα παραγωγής του CELEBRITIES CATWALK 2019. Με τα χρήματα που προσέφεραν στο Τμήμα από τα έσοδα της βραδιάς, αγοράστηκαν τρόφιμα για περισσότερες από 200 οικογένειες, ενώ ο κ. Καμέας φρόντισε να εξασφαλίσει και χορηγία της Εταιρείας «ΠΙΝΔΟΣ» για τους εξυπηρετούμενους του προγράμματος «Γεροντολογία».


Σταθεροί και πολύτιμοι αρωγοί στο Τμήμα, ήταν κι εφέτος η Αστυνομική Δ/νση Τρικάλων, τα Εκπαιδευτήρια ΣΑΚΚΑ, τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ, η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών, οι επιχειρήσεις ΑΦΟΙ ΜΑΤΗ, ΒΙΟΛΑΝΤΑ, η ΒΙΟΣΑΛ, η γαλακτοβιομηχανία ΤΡΙΚΚΗ, τα S.M. My Market & ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, τα Εκπαιδευτήρια ΑΘΗΝΑ, ενώ τρόφιμα συγκέντρωσε και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 16ου Δημοτικού Σχολείου. Προϊόντα τους επίσης προσέφεραν, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αρτοποιών κ. Λάμπρος Κόγιας, καθώς και τα μέλη του Συλλόγου: Ρουσάκης Ηλίας, Ευθυμίου Νικόλαος, Διβάνης Χάρης, Τσιαούσης Ηλίας, Αναγνωστόπουλος Νίκος, Παναγιώτου Κώστας, Παναγιώτου Αποστόλης, Παναγιώτου Έλενα & Παναγιώτου Αχιλλέας.


Η Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος, οι εθελοντές και οι εργαζόμενοι, ευχαριστούν τις επιχειρήσεις για τις πολύτιμες χορηγίες τους, οι οποίες αποδεικνύουν εμπράκτως την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη στο έργο που επιτελείται από το Τμήμα διαχρονικά και εύχονται σε όλους υγεία, αγάπη, προσωπική & οικογενειακή ευτυχία & καλές γιορτές!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia