Θανάσης Λιούτας: Σε συνεχή επικοινωνία με το ΥΠΑΑΤ και τον ΕΛΓΑ για τις αποζημιώσεις λόγω των πλημμυρών   

Θανάσης Λιούτας: Σε συνεχή επικοινωνία με το ΥΠΑΑΤ και τον ΕΛΓΑ για τις αποζημιώσεις λόγω των πλημμυρών   

Σε συνεχή επικοινωνία βρίσκεται ο Θανάσης Λιούτας με όλους τους θεσμικούς παράγοντες στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στον ΕΛΓΑ με σκοπό την ταχεία ολοκλήρωση του εκτιμητικού έργου των ζημιών αλλά και σχετικά με το ζήτημα της πρόληψης σε περίπτωση που εξακολουθήσουν τα δυσχερή καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή μας το προηγούμενο διάστημα.

Ειδικότερα ο Θανάσης Λιούτας συζητάει σχετικά με τις άμεσες διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα (αναγγελία και δήλωση των ζημιών από τους πληττόμενους παραγωγούς), ζητώντας την άμεση εκτίμησή τους από τα κλιμάκια.

Τόσο για τις δενδροκαλλιέργειες όσο και για όλες τις ετήσιες καλλιέργειες (βαμβάκι, τριφύλλι, σιτηρά, μποστανικά κ.α.) οι οποίες επλήγησαν, ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής του τόπου μας, επισημαίνει ότι καθώς οι καταστροφές υπήρξαν εκτεταμένες, η ζημιά στο εισόδημα είναι σημαντική και για αυτό η διαδικασία των αποζημιώσεων πρέπει να επιταχυνθεί.

Ο Θανάσης Λιούτας έλαβε τη διαβεβαίωση ότι οι ζημιές που θα προκύψουν για τους πληττόμενους παραγωγούς θα αποζημιωθούν όπως πχ σκίσιμο πεπονιών κλπ καλλιεργειών.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia