Κ. Παπακώστα για συγκυβέρνηση: Το μόνο «συν» που αποδεχόμαστε είναι το θετικό πρόσημο μπροστά από κάθε μας αποτέλεσμα.

Κ. Παπακώστα για συγκυβέρνηση: Το μόνο «συν» που αποδεχόμαστε είναι το θετικό πρόσημο μπροστά από κάθε μας αποτέλεσμα.

Στα ορεινά χωριά του Δήμου Μετεώρων βρέθηκε την Κυριακή, η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα, για να μεταδώσει το δικό της μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής.

Σύμφωνα με το πρόγραμμά της, η κ. Παπακώστα, συναντήθηκε με τους κατοίκους από την Παναγιά, το Μαλακάσι, τον Κορυδαλλό, την Πεύκη, την Τρυγόνα, το Ορθοβούνι, τη Μ. Κερασία, την Κρύα Βρύση και το Διάβα, και συζήτησε εκτενώς για όσα επετεύχθησαν στην κυβερνητική θητεία που ολοκληρώθηκε, αλλά και για όσα έπονται της εκλογικής αναμέτρησης.

«Τέσσερα χρόνια ήμασταν δίπλα στους πολίτες, αγωνιζόμενοι να παραδώσουμε ό,τι υποσχεθήκαμε και το καταφέραμε, παρά τις δυσκολίες. Ως βουλευτής, χρειάστηκε πολλές φορές να παρέμβω για να διεκδικήσω όσα εσείς μου μεταφέρατε κι όσα η ίδια ορματιζόμουν να βελτιώσω και να αλλάξω», δήλωσε, καλώντας τους πολίτες να στηρίξουν για ακόμα μία φορά την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, προκειμένου να συνεχίσει το έργο και να οδηγήσει την χώρα μπροστά.

Οι κάτοικοι που την υποδέχτηκαν με χαρά, συζήτησαν μαζί της ακόμα και τη στάση της Νέας Δημοκρατίας απέναντι το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης, με την Υποψηφία Βουλευτή να απαντάει αφοπλιστικά πως «Το μόνο «συν» που αποδεχόμαστε είναι το θετικό πρόσημο που μπαίνει μπροστά από κάθε αποτέλεσμα που παραδίδουμε για τους πολίτες της χώρας. Οτιδήποτε άλλο, δεν έχει νόημα να μπαίνει καν στη συζήτηση», με τους κατοίκους να επικροτούν την ειλικρίνεια και ευθύτητά της ξεσπώντας σε χειροκροτήματα.

Το ζήτημα της αξιοποίησης του ορεινού όγκου του Νομού, καθώς και την ενθάρρυνσης των νέων, κυρίως, κατοίκων να δραστηριοποιηθούν ενεργά στον τόπο τους, βρέθηκε για ακόμα μία φορά στο επίκεντρο των συζητήσεων, με την κ. Παπακώστα πως όλα τα μέτρα που εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν μία ενιαία στρατηγική ενίσχυσης του πληθυσμού, ώστε οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες ανάπτυξης να μην γνωρίζουν πια γεωγραφικά όρια περιορισμένα στα αστικά κέντρα της χώρας.

«Σε ένα κράτος κοινωνικό και ισχυρό, όπως το έχουμε σχεδιάσει, οφείλουμε να κατανέμουμε ισότιμα όχι μόνο τους πόρους, αλλά και τα κίνητρα και να δημιουργούμε όλες τις προϋποθέσεις ώστε ο καθένας από εμάς, να επιλέγει ελεύθερα την δική του πορεία εξέλιξης, τον δικό του τρόπο να δημιουργήσει την οικογένειά του και αναπτύξει τα επαγγελματικά μου σχέδια, στον τόπο που επιλέγει», συμπλήρωσε η Υποψήφια Βουλευτής.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia