Νίκος Σακκάς: «Μπήκα μπροστά, για να είμαστε πάλι μια ομάδα που θα οδηγήσει τον Δήμο σε μια νέα αρχή.» 

Ο  οφθαλμίατρος και μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος κοινωνικής πρόνοιας Νίκος Σακκάς είναι ο νέος Δήμαρχος Τρικκαίων μετά την υπουργοποίηση του κ. Παπαστεργίου, και με σημερινές του δηλώσεις στη Λέσχη 97,6 δήλωσε έτοιμος και για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου :

« Είναι ικανοποιητικό το αποτέλεσμα, και απέδειξε τη μεγάλη ενότητα και συνοχή της ομάδας. Μου δόθηκε η εντολή να προχωρήσω μπροστά και να είμαι επικεφαλής της Επανεκκίνησης στις εκλογές του Οκτωβρίου. Διαδέχομαι τον Δημήτρη Παπαστεργίου, που με κόπο και προσπάθεια έφτιαξε τον συνδυασμό, και αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για τα Τρίκαλα. Σαφέστατα και υπάρχει μεγάλο βάρος και στους δικούς μου ώμους, αλλά και όλων των συμβούλων της Επανεκκίνησης, αντιλαμβανόμαστε όλοι τι παρακαταθήκη μας άφησε.

Το πρώτο μου τηλεφώνημα σήμερα το πρωί ήταν με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Έργων τον Γιώργο Καταβούτα, ώστε να μπορέσει να αποκατασταθεί η εικόνα της πόλης το συντομότερο δυνατό.

Όσον αφορά και στις επόμενες εκλογές και στο θέμα του συνδυασμού, θα χρειαστώ 10 μέρες περίπου και θα τα δούμε όλα. Το ζητούμενο είναι στη μαγική λέξη ενότητα, και θα ήταν κρίμα να αφήσουμε όλους τους κόπους μας να πάνε χαμένοι. Γι αυτό μπήκα μπροστά, για να είμαστε πάλι μια ομάδα που θα οδηγήσει τον Δήμο σε μια νέα αρχή.» 

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia