Στο ΓΝΤ ο Χρήστος Σιμορέλης: «Να στήσουμε ένα νέο ισχυρό δημόσιο σύστημα υγείας, ένα νέο ΕΣΥ»

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Χρ. Σιμορέλης, σήμερα, στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του ΔΣ των ιατρών και διευθυντή της Β ’Παθολογικής κ. Στέφανο Μυλωνά, τον αντιπρόεδρο του Ιατρικού συλλόγου Τρικάλων και διευθυντή της Μονάδας Μ.Α. κ. Χρήστο Ζήση αλλά και με αρκετούς γιατρούς, νοσηλευτές και εργαζομένους  του νοσοκομείου.

Κέντρο συζήτησης δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί το ίδιο το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τα καυτά προβλήματα που το ταλανίζουν. Το ΕΣΎ εξαθλιώνεται, υποβιβάζεται  και αποδομείται με ταχείς ρυθμούς, με λανθασμένες τακτικές ,με υποβιβασμό του προσωπικού και με μόνα θύματα τους ίδιους τους ασθενείς.

“Στηρίζουμε τους ανθρώπους που βρίσκονται σε τέτοιες θέσεις, τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, που  με προσωπικό  ζήλο και ελάχιστες παροχές, κρατούν όρθιο το εθνικό σύστημα υγείας. Προτεραιότητα μας και δέσμευσή μας ως επερχόμενη κυβέρνηση, με την ψήφο εμπιστοσύνης του λαού στις προσεχείς εκλογές, θα είναι να κάνουμε  το παν ώστε να στήσουμε ένα νέο ισχυρό δημόσιο σύστημα υγείας, ένα νέο ΕΣΥ”.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia