ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΣυνάντηση Παπαστεργίου με την Ομοσπονδία Αστικών Συγκοινωνιών

Θέματα που αφορούν στη νέα εποχή των αστικών μετακινήσεων, απασχόλησαν τη συνάντηση του προέδρου της ΚΕΔΕ και Δημάρχου Τρικκαίων, με το προεδρείο τςη Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών (ΠΟΑΣ). Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 ο Δημήτρης Παπαστεργίου υποδέχθηκε στα Τρίκαλα τον Αρη Οφίδη, αντιπρόεδρο της ΠΟΑΣ (και πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Κατερίνης), τον Μιχάλη Σακελλαρίου, γενικό γραμματέα της Ομοσπονδίας (και πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας) και Δημήτρης Ιωάννου , ταμία της ΠΟΑΣ (και πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων).
Αρχικώς τέθηκαν θέματα που αφορούσαν στην αστική συγκοινωνία στα Τρίκαλα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και για τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας στην πόλη.
Στη συνέχεια συζητήθηκαν ζητήματα που σχετίζονται συνολικότερα με τις αστικές συγκοινωνίες στις σύγχρονες πόλεις, σε συνδυασμό με την ηλεκτροκίνηση και τον ρόλο των αστικών ΚΤΕΛ. Κοινός παρανομαστής της συζήτησης, η εμβάθυνση της συνεργασίας ΚΕΔΕ – ΠΟΑΣ, ώστε οι πολίτες να απολαμβάνουν καλύτερες υπηρεσίες μετακίνησης.

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.