Συνάντηση της υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου Παναγιώτα Μανταλιάς Μουρκάκη με εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης

Συνάντηση της υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου Παναγιώτα Μανταλιάς Μουρκάκη με εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης.

Συνάντηση με εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης είχε η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Παναγιώτα Μανταλιά Μουρκάκη και πιο συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Αδαμόπουλο Αντρέα και τον Αντιπρόεδρο κ. Τσόλα Νικόλαο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και αποτέλεσε για την υποψήφια υποχρέωση να ακούσει τους ανθρώπους που ξέρουν καλά την αγορά της περιοχής του Δήμου Πύλης και τις ανάγκες της. Πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή απόψεων για το πώς μπορεί να στηριχθεί στην πράξη ο εμπορικός κόσμος της Πύλης σε μια εποχή δύσκολη λόγω του αυξανόμενου πληθωρισμού και του ενεργειακού κόστους. Έγινε αναφορά στην σημασία που έχει για την ανάπτυξη της περιοχής να υποστηρίξουν οι κάτοικοι το Γεωπάρκο Πύλης-Μετεώρων καθώς αποτελεί ένα  διαγενεακό έργο που αφήνει πίσω του μέλλον και σημαντικά οφέλη που διαχέονται στο σύνολο των τοπικών κοινωνιών. Για να χτίσουμε το αύριο πρέπει να στηρίξουμε το σήμερα. Παράλληλα διατυπώθηκαν και άλλες προτάσεις που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την περιοχή του Δήμου Πύλης να βελτιώσει το τουριστικό και οικονομικό της αποτύπωμα, καθώς αποτελεί μια περιοχή που έχει πολλά να δώσει στον επισκέπτη της.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia