Φώτης Καψάλης: Περιόδευσε σε Αρχαία Πέλιννα και Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Οιχαλίας

Φώτης Καψάλης: Περιόδευσε σε Αρχαία Πέλιννα και Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Οιχαλίας.

Στην ανασκαφική έρευνα για την ανάδειξη της Αρχαίας Πέλιννας, ξεναγήθηκε την Παρασκευή ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων, του Βολτ Ελλάδας μέσω της συμμαχίας «Πράσινο και Μωβ», Φώτης Καψάλης.

Κατά την επίσκεψή του, στις ανασκαφές, συναντήθηκε με εργαζόμενους αλλά και αρχαιολόγους, για να ενημερωθεί για την πορεία των ανασκαφικών ερευνών, που φέρνουν στο φως ένα πλούσιο κομμάτι της αρχαίας ιστορίας του τόπου.

Ο υποψήφιος βουλευτής ενημερώθηκε αναλυτικά από τον αρχαιολόγο, Κωνσταντίνο Κουτσιαδέλη, για την πορεία της ανασκαφής, για το πλούσιο ιστορικό κομμάτι, που θα αναδείξει τόσο τον ιστορικό πλούτο, όσο και τη περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας και το νομό, με την ολοκλήρωση ενός μέρους του έργου που τα επόμενα χρόνια θα γίνει επισκέψιμο.

Ο Φώτης Καψάλης μίλησε για την σημαντικότητα του έργου, που έχει πολύπλευρο στόχο και σκοπό, το οποίο σε συνδυασμό με άλλα ιστορικά μνημεία του νομού, θα αποτελέσει πόλο επισκεψιμότητας, με ότι αυτό συνεπάγεται για την περιοχή της Φαρκαδόνας, των Τρικάλων και ευρύτερα.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας του υποψηφίου βουλευτή, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Οιχαλίας, στο οποίο ήρθε να συναντηθεί με τον προϊστάμενο κ. Γρηγόρη Μητράκο και με υπαλλήλους. Ο ίδιος ενημερώθηκε για το σημαντικό έργο που επιτελεί στην περιοχή το Κλιμάκιο με τις άμεσες παρεμβάσεις του, σε έκτακτα συμβάντα, καθώς επίσης και τη συμβολή του σε γεγονότα και έκτακτες καταστάσεις σ’ άλλες περιοχές της χώρας, με αποστολή έμψυχου δυναμικού και μηχανολογικού εξοπλισμού.

Ταυτόχρονα ενημερώθηκε για προβλήματα που ταλανίζουν το κλάδο και τις κατά τόπους Υπηρεσίες, εκφράζοντας την απόλυτη συμπαράσταση και υποστήριξη στους εργαζομένους που σε πολλές των περιπτώσεων υπερβάλλουν εαυτό για σώσουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.

Κατά την περιοδεία του την Παρασκευή το πρωί, ο Φώτης Καψάλης, πραγματοποίησε σύντομες στάσεις στην Οιχαλία, στον Πετρόπο και στους Ταξιάρχες για να συναντηθεί με τους προέδρους των κοινοτήτων κ.κ. Ευάγγελο Παθέκα, Κώστα Φορτωτήρα και Αχιλλέας Νίκου, καθώς επίσης με υπαλλήλους του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι στην Οιχαλία και υπαλλήλους του ΚΕΠ Ταξιαρχών.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia