Χαμόγελα και ευχές στην κοπή πίτας του Κέντρου Υγείας Πύλης

Κοπή πίτας στο Κ. Υ. Πύλης.

Την Πέμπτη 26/1/23 κόπηκε η Αγιοβασιλόπιτα στο Κ. Υ. Πύλης από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Πύλης π. Δημήτριο Κατσαρό και τον π. Ιάκωβο παρουσία του Συντονιστή Διευθυντή Ιωάννη Κουτσονάσιου και του  Αναπλ. Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας Ηλία Τσιαούση.

Επίσης παρόντες ήταν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Χρήστος Γακόπουλος , ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Περιφέρειας Θεσσαλίας Ντίνος Μπάρδας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Πύλης Μάκης Παπαγεωργίου, ο Αρχηγός της Αντιπολίτευσης του Δήμου Πύλης Θεόδωρος Χήρας , η Δημοτική Σύμβουλος Έφη Μπλατζώνη , ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Χρήστος Ζαραμπούκας, η Πρόεδρος και η Γραμματέας του συλλόγου εργαζομένων των ΚΥ Κατερίνα Πλακιά και Ευαγγελία Τσεργούλα καθώς και το προσωπικό του ΚΥ Πύλης.

Επιστολές έστειλαν ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας , η Βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα και ο πρώην Βουλευτής και Νομάρχης Ηλίας Βλαχογιάννης.

Όλοι εκτός τις καθιερωμένες ευχές εξήραν το έργο όλου του προσωπικού του Κ. Υ. Πύλης. 

Ο κ . Κουτσονάσιος ευχαρίστησε τους επισήμους για την παρουσία τους και αναφέρθηκε στον καθημερινό αγώνα που κάνουν όλοι οι εργαζόμενοι δίπλα στον πάσχοντα συνάνθρωπο .

Υπήρξαν και δύο δώρα από το Μεσιτικό- Ασφαλιστικό γραφείο AVENDI του κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΕΦΑ στα Τρίκαλα.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia