Αγιόφυλλο Καλαμπάκας: Τρισάγιο για τα τρία κορίτσια μας… θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη

Τρισάγιο για τα τρία κορίτσια από το Καστράκι που έχασαν την ζωή τους στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, τελέστηκε το απόγευμα της Παρασκευής μετά την ακολουθία των Χαιρετισμών στο Αγιόφυλλο Καλαμπάκας, όπως προέβλεπε και σχετική απόφαση της Ιεράς Μητρόπολις Σταγών και Μετεώρων με ανακοίνωση για όλους τους Ιερούς Ναούς.

Μετά το πέρας στον αύλειο χώρο του Ι.Ν Αγίου Νικολάου, ο Μορφωτικός Σύλλογος και τα παιδιά του χωριού σχημάτισαν ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ και την τραγική ημερομηνία που σημάδεψε την περιοχή μας και την Ελλάδα ολόκληρη με κεριά αναμμένα, στη μνήμη των τριών κοριτσιών και όλων των θυμάτων…

Ο πρόεδρος του χωριού κ. Ζήσης Καραγιάννης έγραψε σχετικά:

Το Αγιόφυλλο θρηνεί τους νεκρούς της ανείπωτης τραγωδίας των Τεμπών, ανάμεσα των και τα αγγελούδια από το Καστράκι. Με την έναρξη των χαιρετισμών ο πατέρας Ράγκος Δημήτριος έκανε παράκληση για την αποκατάσταση της υγείας των τραυματιών της τραγωδίας και πριν το τέλος τρισάγιο για την ανάπαυση των ψυχών των νεκρών της τραγωδίας των Τεμπών. Με το πέρας των χαιρετισμών, όλο το χωριό με πρωτοπόρους τους μαθητές άναψε κεριά στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, γράφοντας το τεράστιο ΓΙΑΤΙ και την ημερομηνία που θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη μας. Η λυτή αυτή τελετή έκλεισε με την ενός λεπτού σιγή για τα αγγελούδια μας.Αιωνια μνήμη, καλό ταξίδι στη γειτονιά των Αγγέλων και ο Θεός να παρηγορήσει τα αγαπημένα σας πρόσωπα, Αναστασία, Θωμη και Χρύσα μας.

Πηγή: Kalabakacity.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia