Ακόμη μία επιτυχημένη περιοδεία της Κατερίνας Παπακώστα στο Δήμο Πύλης

Ακόμη μία επιτυχημένη περιοδεία της Κατερίνας Παπακώστα στο Δήμο Πύλης

Η διαρκής παρουσία της Υποψήφιας Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Παπακώστα, καθ’ όλη τη διάρκεια της Βουλευτικής της θητείας, στο πλευρό των πολιτών, φαίνεται πως μέτρησε θετικά στη συνείδηση του κόσμου, με τους κατοίκους των οικισμών του Δήμου Πύλης, να την υποδέχονται χθες με χαρά, δηλώνοντας με υπερηφάνεια τη στήριξή τους στην «Βουλευτή της καρδιάς τους», όπως την αποκαλούν.

Συμμετέχοντας σε έναν παραγωγικό διάλογο με τον κόσμο, η κ. Παπακώστα αναφέρθηκε στην πρόοδο του κράτους, στις πολιτικές ανάπτυξης και τα έργα που δρομολογήθηκαν από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ τόνισε πως «οι δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα κατά τη διάρκεια της τελευταίας τετραετίας, αλλά και η σθεναρή αντίσταση, κυρίως δε η αδράνεια, σε πολλές περιπτώσεις,  της αντιπολίτευσης, μας πείσμωσαν ακόμα περισσότερο, γι’ αυτό και η νέα θητεία θα είναι ακόμα πιο παραγωγική, πιο αποτελεσματική και ανάλογη των προσδοκιών των πολιτών αυτής της χώρας».

Οι παρευρισκόμενοι δήλωσαν την επιδοκιμασία τους, με ένα θερμό χειροκρότημα που επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά την επιθυμία τους να στηρίξουν την Υποψήφια Βουλευτή, καθώς και το όραμά της για τον τόπο, στις επερχόμενες εκλογές.

Στο επίκεντρο του διαλόγου βρέθηκαν οι πολιτικές ενίσχυσης της οικονομίας που προανήγγειλε ο Πρωθυπουργός, αλλά και τα μέτρα στήριξης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. «Είναι προτεραιότητα της κυβέρνησης να βρεθούμε ακόμα πιο κοντά στους νέους, στις οικογένειες, αλλά και στους συνταξιούχους, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής τους, δίνοντας ευκαιρίες για δημιουργία και πρόοδο. Η νέα τετραετία δεν θα βρει κανέναν μόνο»,  δήλωσε η κ. Παπακώστα, με τους τρικαλινούς συμπολίτες της να επικροτούν, προτείνοντας, μάλιστα ακόμα μεγαλύτερη στόχευση στις κυβερνητικές δράσεις για την ενίσχυση της περιφέρειας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia