Απίστευτο πλήθος – Οι γυναίκες δίπλα στον Θανάση Λιούτα

Απίστευτο πλήθος – Οι γυναίκες δίπλα στον Θανάση Λιούτα

Οι γυναίκες απέδειξαν στην πράξη ότι είναι στο πλευρό του Θανάση Λιούτα

«Σας ευχαριστώ πολύ από την καρδιά μου. Η συνάντηση μαζί σας με τιμά. Με γεμίζει συγκίνηση. Μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω ακόμη πιο δυνατά, για εσάς, για όλες εσάς!»

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η προσέλευση των γυναικών του τόπου μας, στη συγκέντρωση του εκ νέου υποψηφίου βουλευτή μας, Θανάση Λιούτα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα. Δεν υπήρχε καμία θέση άδεια, στο καφέ του Μουσείου Τσιτσάνη, ενώ πλήθος γυναικών είχαν κατακλύσει και όλο τον περίγυρο χώρο.

Από το βήμα, ο Θανάσης Λιούτας χαιρέτισε από την καρδιά του όλες τις γυναίκες. «Με τιμάτε, με συγκινείτε! Πάλεψα για εσάς. Είμαι εδώ για να συνεχίσω να παλεύω για εσάς!», δήλωσε ιδιαιτέρως φορτισμένος.

Στην ομιλία του ο ίδιος περιέγραψε μια προς μια όλες τις πολιτικές, οι οποίες θεσμοθετήθηκαν επί Κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη, με σκοπό πάντα να στηριχθούν οι γυναίκες και να θεμελιωθεί στην πράξη, η ισότητα των φύλων.

Σε πολλές από τις πολιτικές αυτές, ήταν και ο ίδιος ο Θανάσης Λιούτας, ο οποίος είχε κάνει βαρυσήμαντες παρεμβάσεις, προς την κατεύθυνση των λύσεων, πάντα για να βοηθήσει τις γυναίκες, τις μητέρες, όλες τις οικογένειες!

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τον Θανάση Λιούτα να μιλάει σε μια προς μια τις γυναίκες, για θέματα που τις αφορούν, για τις παρεμβάσεις που έγιναν και για τον μεγάλο αγώνα που συνεχίζει για να έχουν οι γυναίκες μας, και συνολικά η τοπική μας κοινωνία, ένα μέλλον γεμάτο ευκαιρίες για όλους! 

Η ομιλία του ολοκληρώθηκε με τον ίδιο, να εύχεται χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες, καθώς η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ανήμερα της Ημέρας της Μητέρας και να συγχαίρει όλες τις γυναίκες για τη δύναμή τους και για τον κρίσιμο και απίστευτα σημαντικό ρόλο που φέρνουν εις πέρας.

 Ο Θανάσης Λιούτας ευχαρίστησε όλες τις γυναίκες για την παρουσία τους, αλλά και για τους ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης που τους συνδέουν.

Στις γυναίκες μοιράστηκε από ένα μπλε τριαντάφυλλο στο πλαίσιο της εκδήλωσης. Το μπλε λουλούδι συμβολίζει τη μακροχρόνια δημοκρατικότητα, την πίστη, την αφοσίωση, την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη. Αξίες που ο Θανάσης Λιούτας πάντα προασπίζεται και παλεύει γι΄ αυτές.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia