Αρμάτα στον Ασπροπόταμο: «Κάθε δωμάτιο μια εμπειρία»

“… Ενα ξεχωριστό μέρος για να απολαύσετε τις διακοπές σας…”

Με περισσή αγάπη για τον τόπο του, ο Νίκος Ράπτης δημιούργησε τον ιστορικό ξενώνα ΑΡΜΑΤΑ.

Με σεβασμό στην ιστορία και τις παραδόσεις του τόπου και πλήρως εναρμονισμένος με τον χώρο, αποτελεί ένα στολίδι για τον Ασπροπόταμο και μια ιδανική επιλογή διαμονής, με δωμάτια υψηλής αισθητικής, όλα με αυθεντικά έπιπλα εποχής και μοναδικές αντίκες.

Ζάνας, Σίνας, Αβέρωφ,Τοσίτσας κοσμούν με τις προσωπογραφίες τους το κάθε δωμάτιο που είναι αφιερωμένο στον καθέναν από τους μεγάλους Έλληνες ευεργέτες.

Στην καρδιά της Πίνδου και σε ένα από τα ιστορικά κεφαλοχώρια του Ασπροποτάμου την Τζούρτζια (σήμερα Αγία Παρασκευή) το 1917 χτίστηκε από μετανάστες στην Αμερική ένα χαρακτηριστικό διώροφο αρχοντικό υψηλής αισθητικής. Κουβαλώντας όλη την ιστορία του 20ου αιώνα μεταμορφώθηκε σε ένα χώρο φιλοξενίας αφιερωμένο στους μεγάλους Έλληνες ευεργέτες. Στα δωμάτια που φέρουν τα ονόματα του Σίμωνα Σίνα, του Γεωργίου Αβέρωφ, του Κωνσταντίνου Ζάππα και του Μιχαήλ Τοσίτσα, καθώς και στο Lounge που φέρει το όνομα του Σωτηρίου Βούλγαρη, ο επισκέπτης μπορεί να δει και να θαυμάσει αυθεντικές αντίκες και σε συνεννόηση με την διεύθυνση μπορεί να έχει πρόσβαση σε εξαιρετικά σπάνια προσωπικά τους αντικείμενα.

Ανάμεσα σε πίνακες γνωστών ζωγράφων και έργων τέχνης ο καλεσμένος μας μπορεί να απολαύσει πιάτα υψηλής γαστρονομικής αξίας. Απολαύστε το και απλά ξυπνήστε στην καρδιά της Πίνδου.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΙΚΟΥ ΡΑΠΤΗ – Οικοδεσπότες

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia