Γιώργος Βασιλειάδης από Τρίκαλα: «Να γίνουμε η φωνή του Αλέξη, πρέπει να φύγει χθες η κυβέρνηση Μητσοτάκη» (ΦΩΤΟ & βίντεο)

Καταπέλτης κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης ήταν ο αναπληρωτής γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, π. υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, μιλώντας το πρωί σε μεγάλη πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Τρικάλων, στο GALLERY  ART HOTEL.

«Η κυβέρνηση μας έχει οδηγήσει σε αδιέξοδα παντού στην οικονομία, στην κοινωνία, στη δημόσια διοίκηση, εμείς λέμε ότι αυτός ο κατήφορος πρέπει να σταματήσει. Χρειάζονται παρεμβάσεις, χρειάζονται τομές, χρειάζεται μια μεγάλη προοδευτική στροφή της χώρας, με μεγάλη πλειοψηφική διακυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ, ως κορυφαία δύναμη του δημοκρατικού χώρου, ως ο κορυφαίος εκφραστής της δημοκρατικής παράταξης μπορεί να το εγγυηθεί αυτό» υπογράμμισε ο Γιώργος Βασιλειάδης, μιλώντας στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου.

Αναφερόμενος στα κεντρικά πολιτικά ζητήματα στα προβλήματα της χώρας και τα αδιέξοδα της κοινωνίας, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε “το κόμμα από τις 15 Μαΐου και μετά το μεγάλο σήμα που έδωσε ο ελληνικός λαός για ανανέωση, για αλλαγή σελίδας βρίσκεται συνεχώς σε μια διαδικασία εξωστρέφειας σε μια διαδικασία επαφής με την κοινωνία για να μπορέσουμε να πείσουμε τον κόσμο για τις θέσεις μας να πείσουμε τον κόσμο ότι υπάρχει ένας άλλος δρόμος, ένα καλύτερο αύριο για αυτούς και τις οικογένειες τους. Στο πλαίσιο αυτό, παρουσιάζουμε τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, το κοινωνικό συμβόλαιο με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να γυρίσει σελίδα και να δημιουργήσει μια μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία που θα φέρουν την αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό που θα ξαναφέρουν την ελπίδα στον τόπο. Προχωράμε πανελλαδικά στη δημιουργία ημερίδων που θα συζητάμε με τους τοπικούς φορείς το πρόγραμμα μας θα ακούμε τους προβληματισμούς τους θα το εμπλουτίζουμε από τις αγωνίες τους και μαζί θα χαράξουμε μια νέα ελπιδοφόρα μέρα που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος σε μια εποχή καταχνιάς. Και δεν αναφέρομαι μόνο στην οικονομική καταχνιά, στα προβλήματα τα οικονομικά που κατατρέχουν την ελληνική κοινωνία λόγω των επιλογών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, μιλάω και στη δημοκρατική καταχνιά με όλα αυτά που ζούμε με τις παρακολουθήσεις που οδηγούν τη χώρα σε μετεμφυλιακά δεδομένα, είναι ντροπή όλα αυτά που ζούμε, πρέπει να φύγει χθες η κυβέρνηση Μητσοτάκη”.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης παρουσίασε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τις έξι (6) εθνικές προτεραιότητες για την έξοδο της χώρας από την πολυεπίπεδη κρίση, οι οποίες είναι:

  1. Αντιμετώπιση ενεργειακής κρίσης
  2. Παραγωγική ανασυγκρότηση
  3. Αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ
  4. Στήριξη κοινωνικού κράτους
  5. Δημογραφική παρέμβαση
  6. Ισχυρό δημοκρατικό κράτος

«Αυτοί οι άξονες αποτελούν τη βάση για όποιον θέλει να δηλώσεις προοδευτικός την επαύριο των εκλογών ως σημείο συζήτησης. Πρέπει όλοι μας να γίνουμε η φωνή του Αλέξη για να δρομολογήσουμε τομές στη χώρα για τη μεγάλη γιορτή που είναι οι επόμενες εκλογές» τόνισε ο αναπληρωτής γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia