Δ. Τρικκαίων: Μόνο ηλεκτρονικά πλέον οι αιτήσεις για βρεφικούς – παιδικούς σταθμούς

Λιγότερη ταλαιπωρία για την εγγραφή ή επανεγγραφή παιδιών στους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου Τρικκαίων. Από την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 μέχρι την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 οι γονείς και κηδεμόνες δεν θα ταλαιπωρούνται πια. Από τον υπολογιστή τους θα μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση για την εισδοχή των βρεφών ή των παιδιών στους αντίστοιχους βρεφικούς ή παιδικούς σταθμούς με τροφεία.
Αυτή είναι η πρώτη μιας σειράς ηλεκτρονικών υπηρεσιών που εισάγει ο Δήμος Τρικκαίων στην καθημερινότητα των πολιτών, διευκολύνοντας την υποβολή αιτήσεων, καθιστώντας πιο ασφαλή τη διαδικασία και μειώνοντας στο ελάχιστο την ταλαιπωρία και τη μετακίνηση.
Η διαδικασία πλέον θα είναι και ο «οδηγός» για τις λοιπές διαδικασίες που σύντομα θα δημοσιοποιηθούν και θα μειώσουν σε μέγιστο βαθμό την εξάρτηση του πολίτη από τη γραφειοκρατία.

Η είσοδος γίνεται από τη σελίδα του Δήμου Τρικκαίων www.trikalacity.gr και στη συνέχεια μέσω του ειδικού banner ή απ’ ευθείας στη διεύθυνση https://trikalacity.gr/aitiseis-gia-vrefikoys-paidikoys-stathmoys-2020/. Εκεί, περιγράφεται βήμα προς βήμα η σχετική διαδικασία, διευκολύνοντας τους γονείς – κηδεμόνες.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia