Εκτροπή οχήματος της Π.Ε. Τρικάλων στην Πύλη

Πραγματικά Άγιο είχαν οδηγός & δύο επιβαίνοντες σε 4χ4 όχημα της ΠΕ Τρικάλων, σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι λίγο μετά τη 1:00 και λίγο μετά την πόλη της Πύλης, προς τοξωτή γέφυρα.

Συγκεκριμένα το 4χ4 όχημα στο οποίο επέβαινε ο οδηγός του & δύο ακόμη άτομα, έχοντας πορεία από τοξωτή γέφυρα προς Πύλη & στο ύψος της στροφής που οδηγεί στην πρώην ταβέρνα «Καμάρα», λόγω ενδεχομένως της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, που δημιούργησε το ψιλόβροχο που εκείνη την ώρα επικρατούσε στην περιοχή, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο πρανές του δρόμου, που στο συγκεκριμένο σημείο, δημιουργείται μικρή πλαγιά, για να προσγειωθεί με τις ρόδες του στον υπάρχοντα ποτιστικό τσιμεντάβλακα, αφού προηγουμένως παρέσυρε το σιδερένιο προστατευτικό κιγκλίδωμα που υπήρχε στην άκρη του δρόμου.

Και οι τρεις επιβαίνοντες είναι πολύ καλά στην υγεία τους, όντας «περιπατητικοί», μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Πύλης στο ΚΥ Πύλης, για τις πρώτες βοήθειες κι από εκεί στο ΓΝ Τρικάλων για περεταίρω έλεγχο & φροντίδα, όπως ενδείκνυται σε αυτές τις περιπτώσεις, ενώ από την πρώτη κιόλας στιγμή, προς ψυχολογική συμπαράσταση, στο πλευρό των τριών υπαλλήλων, βρισκόταν ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Τρικάλων κ. Χρ. Μιχαλάκης.

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια & τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το συμβάν, έχει αναλάβει το τμήμα τροχαίας Τρικάλων.

Να αναφέρουμε πως στο ίδιο ακριβώς σημείο, είχαμε πριν λίγο καιρό ένα ταυτόσημο τροχαίο με 35χρονη οδηγό.

trocxaio Pyli (1)
trocxaio Pyli (2)
trocxaio Pyli (4)

Πηγή: Pylinews.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia