Ενδιαφέρον πολιτικό πηγαδάκι Σάκη Παπαδόπουλου και Χρήστου Σιμορέλη, στην Πύλη.

Δύο κορυφαία και ιστορικά στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α τίμησαν με τη παρουσία τους την διημερίδα, που διοργανώθηκε στη Πύλη για την “Κλιματική αλλαγή”.

Πρόκειται φυσικά για τον Βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα Τρίκαλα κ. Σάκη Παπαδόπουλο και τον πρώην κοινοβουλευτικό, που διεκδικεί εκ νέου με αξιώσεις την είσοδό του στη Βουλή κ. Χρήστο Σιμορέλη στις επικείμενες Εθνικές εκλογές.

Τους δύο πολιτικούς άνδρες συνδέουν κοινοί αγώνες και μακροχρόνια φιλία, από την εποχή του “Συνασπισμού της Αριστεράς”.

Ο μεν πρώτος μετά την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό πολιτική μετά το πέρας της παρούσας κοινοβουλευτικής θητείας, επιφυλάσσει για τον εαυτό του ρόλο εγγυητή της ενότητας και συνέχειας της παράταξης που τον ανέδειξε.

Ο δε δεύτερος όπως φαίνεται με τα υπάρχοντα δεδομένα, θα αποτελέσει το βαρύ χαρτί του ψηφοδελτίου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στο νομό Τρικάλων όχι μόνο λόγω αναγνωρισιμότητας αλλά επειδή διαθέτει και ανάλογη εμπειρία.

Τώρα τι συζητούσαν οι δύο σύντροφοι στο περιθώριο της εκδήλωσης δεν μπορώ να γνωρίζω, αλλά μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις είναι απίθανο να αντάλλαξαν απόψεις μόνο για τη Κλιματική αλλαγή..!

Κώστας Κουτσονάσιος.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia