Ενθουσίασε η Βραδιά Παραδοσιακών Χορών στην Πύλη (Βίντεο)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία της Πύλης, η Βραδιά Παραδοσιακών Χορών με τα χορευτικά του Π.Σ. Πύλης, του Χορευτικού Ομίλου ΤΡΙΚΚΗ και του ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ Θεσσαλονίκης.

Την υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά χάρισε στους κατοίκους της Πύλης ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλης.

Μια χορευτική πανδαισία γεμάτη ενθουσιασμό, παραδοσιακά ακούσματα, κέφι, εντυπωσιακές στολές και λαμπερά χαμόγελα που συνέθεσαν το εορταστικό σκηνικό στην «καρδιά» της Πύλης.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας καθώς και εκπρόσωποι των συλλόγων, ενώ πριν την έναρξη των χορευτικών έγινε βράβευση των συμμετεχόντων και απονομή αναμνηστικών δώρων.

Οι χορευτές των τμημάτων παρουσίασαν με χάρη και λεβεντιά παραδοσιακούς χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και της Μικράς Ασίας, κερδίζοντας το έντονο χειροκρότημα των παρευρισκόμενων που αψήφησαν την απειλή της βροχής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιώργος Τζιορτζιώτης, η πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ Δήμου Πύλης Μαρίνα Πανάγου, η δημοτική σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Έφη Μπλατζώνη, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Βαλάντης Τσιούτσιας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Μάντζιος και Παναγιώτης Τσόλας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Πολυνερίου Παναγιώτης Βλαχοδήμος, ο πρώην υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Κωστάκης και ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων Θωμάς Χαχάμης.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia