Θ. Σπανός: Όχι σε πολιτικούς που βλέπουν την κατσίκα για τραΐ – Το ΠΑΣΟΚ δεν χάνει την έδρα

Τα σχόλια του έκανε πριν από λίγο, στο «ΖΥΓΟ» και στον Σωκράτη Τσαγκαδόπουλο, ο δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων Θεόδωρος Σπανός, για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Ο πρώην αντιδήμαρχος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την υποψηφιότητα της νεαρής κτηνοτρόφου Ιωάννας Καρρά Ζούζουλα, με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα, τονίζοντας πως η δυναμική κτηνοτρόφος γνωρίζει καλά τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα και πως εργάζεται 365 μέρες το χρόνο για να διαχειριστεί μεγάλη κτηνοτροφική μονάδα. «Τέτοια άτομα θέλουμε στην πολιτική να έχουν γνώση, όχι υποψηφίους που έγιναν υπουργοί και βλέπουν την κατσίκα για τραΐ» συμπλήρωσε με νόημα ο έμπειρος αυτοδιοικητικός.

Για την υποψηφιότητα του Γιώργου Οικονόμου, σημείωσε πως κατεβαίνει στο χώρο που γεννήθηκε και ζει με την οικογένεια του, είναι γιατρός επιστήμονας, έχει καθημερινή επαφή με τους πολίτες, και ο κόσμος τον αγκαλιάζει καθώς συζητάει μαζί τους για τα προβληματα που αντιμετωπίζουν.

Επίσης, εξέφρασε τη βεβαιότητα πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο να χαθεί η έδρα στα Τρίκαλα γιατί το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ θα συγκεντρώσει σε τοπικό επίπεδο ποσοστό πάνω απο 15%.

Για τις δημοτικές εκλογές τόνισε πως αυτή την περίοδο δεν έχουμε υποψήφιο δήμαρχο Τρικκαίων, όμως μετά τις εθνικές εκλογές θα ανακοινωθεί ο υποψήφιος που θα διεκδικήσει τη δημαρχία από τον Δημήτρη Παπαστεργίου.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia