Κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης για συμμετοχή στην συνδυαστική έκθεση ”MDF EXPO 2022”

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε για την μονοήμερη εκδρομή που διοργανώνει ο σύλλογός μας στην συνδυαστική έκθεση ”MDF EXPO 2022”. 

Πρόκειται για μία ετήσια έκθεση που αφορά αρκετούς κλάδους όπως καταστήματα τροφίμων, εργαστήρια και βιομηχανίες κρέατος-αλλαντικών,κρεοπωλεία, εργαστήρια και βιομηχανίες γάλακτος, φούρνους, επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, εμπόρους επαγγελματικού εξοπλισμού και διάφορες άλλες κατηγορίες επαγγελματιών. Λαμβάνει χώρα 12-14 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo δίπλα στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Η εκδρομή θα είναι μονοήμερη και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου. Αναλυτικές πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να δείτε εδώ: https://mdfexpo.gr ενώ επίσης μπορείτε να μας καλέσετε στα παρακάτω τηλέφωνα όπου δηλώνετε και τις συμμετοχές σας.

Ανδρέας 6979651369

Χρήστος 6973269277

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι και την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου όχι αποκλειστικά οι επαγγελματίες-μέλη του συλλόγου αλλά και άτομα από το οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον τους. Το κόστος θα είναι μικρό δεδομένης της απόστασης(15€-20€ ανά άτομο αναλόγως των συμμετοχών)

Είναι μία καλή ευκαιρία, πέραν του επαγγελματικού ενδιαφέροντος,  τα μέλη του συλλόγου να ”αποδράσουμε” από την καθημερινότητα της περιοχής μας, να έρθουμε σε επαφή, να ανταλλάξουμε απόψεις και να έχουμε μία ευχάριστη Κυριακή.

Σας περιμένουμε!

με εκτίμηση,

το ΔΣ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia