Κατερίνα Παπακώστα: Η ιστορική προσέλευση των 3.000 Τρικαλινών στο Μύλο, ήταν η αναγνώριση ενός αγώνα τεσσάρων ετών.

Κατερίνα Παπακώστα: Η ιστορική προσέλευση των 3.000 Τρικαλινών στο Μύλο, ήταν η αναγνώριση ενός αγώνα τεσσάρων ετών.

Δυο μέρες μετά τη μεγαλειώδη προεκλογική της ομιλία στο Μύλο Ματσόπουλου, η Υποψήφια Βουλευτής της Ν. Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα, μίλησε από καρδιάς στην δημοσιογράφο Ευαγγελία Σωτηρίου της Ραδιοφωνικής Λέσχης, για το στοίχημα της επιλογής του χώρου και τη συγκινητική προσέλευση του κόσμου που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

«Αυτή τη φορά δεν είχαμε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε την ανοιχτή αγορά ή τα γεμάτα με κόσμο καταστήματα. Ο κόσμος στο Μύλο θα ερχόταν αποκλειστικά για εμάς, για να μας ακούσει. Κι αυτό ήταν το στοίχημα που κερδίσαμε στο πλευρό των 3.000 Τρικαλινών που μας τίμησαν», τόνισε, συμπληρώνοντας, πως η άνευ προηγουμένου προσέλευση στην κεντρική της ομιλία, ήταν μία απτή αναγνώριση της προσπάθειας και του αγώνα μίας τετραετίας. «Εισπράττω μόνο αγάπη από τον κόσμο», δήλωσε για ακόμα μία φορά, συγκινημένη.

Η κ. Παπακώστα, μίλησε ακόμα για την πιθανότητα συμμετοχής της στο επόμενο κυβερνητικό σχήμα, αναφέροντας πως θα ήταν μεγάλη τιμή για την ίδια, αλλά και για τον τρικαλινό λαό να αποκτήσει μία γυναικεία εκπροσώπηση και στα κυβερνητικά χαρτοφυλάκια,  ενώ τόνισε πως ο Πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος σε αυτή την τετραετία, να αξιοποιήσει ακόμα περισσότερο τις γυναίκες που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Υποψήφια Βουλευτής ευχαρίστησε για ακόμα μία φορά τους ανθρώπους κάθε ηλικίας, αλλά και πολιτικής ιδεολογίας, που βρέθηκαν κοντά της το απόγευμα της Δευτέρας, πλημυρίζοντας τον αύλειο χώρο του Μύλου και δεσμεύτηκε πως θα εργαστεί σκληρά όχι απλώς για να ανταποδώσει την εκτίμηση που εισέπραξε, αλλά γιατί επιθυμία της είναι ο κόσμος να είναι περήφανος για την εκπρόσωπό του στη Βουλή

«Έχει έρθει η ώρα οι ικανοί να βγούνε μπροστά. Υπάρχει πολύτιμο υλικό και στις παρακαταθήκες αυτού του νομού, που πολλές φορές δεν είναι στην πρώτη γραμμή. Κι εγώ, μέσα από την πολιτική μου, θέλω και θα αποδείξω πως δεν είμαστε όλοι ίδιοι», συμπλήρωσε, κλείνοντας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia