Με δυο μετάλλια στους Βαλκανικούς οι αθλητές του ΑΠΣ Τρίκαλα!

Ασημένιο η Λουκία Καραγιάννη και Χάλκινο ο Σωτήρης Ντόντος.

Πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα  27-30/10/2022 στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας  οι Βαλκανικοί αγώνες πάλης.

Με την Εθνική ομάδα συμμετείχαν  οι αθλητές του συλλόγου μας: Δημήτρης Παπαβασιλείου, Δημήτρης Αβραμίδης, Λουκία Καραγιάννη, Δημήτρης Δημόπουλος και Σωτήρης Ντόντος.

Έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση η Λουκία Καραγιάννη κατέκτησε την δεύτερη θέση στην κατηγορία της. Επίσης ο Σωτήρης Ντόντος κατέλαβε την Τρίτη θέση πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Δημήτρης Δημόπουλος κατέκτησε την τέταρτη  θέση, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις, όπως και οι Δημήτρης Παπαβασιλείου την έβδομη θέση και Δημήτρης Αβραμίδης την όγδοη θέση.

Όλοι οι αθλητές μας, πέραν των αποτελεσμάτων και των άριστων εντυπώσεων, μας δίνουν την αισιοδοξία για το αγωνιστικό τους μέλλον.

Ο σύλλογός μας στην προσπάθειά του να συνεισφέρει τόσο στην αθλητική όσο και στην κοινωνική ζωή των παιδιών, συνεχίζει να διοργανώνει και να συμμετέχει σε δράσεις, οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού μέσω της συμμετοχής καθώς και την αυτονόητη διασύνδεση του αθλητισμού με τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά.

Η υπεροχή είναι μέρος της ευρύτερης αυτής παιδείας την οποία προσπαθεί να αποκτήσει ο νέος. Η υπεροχή σχετίζεται με τον τρόπο που αγωνίζεται κανείς, άσχετα αν στο τέλος είναι νικητής ή όχι. Η νίκη δεν αποτελεί πλέον κριτήριο υπεροχής. Σημασία έχει η συμμετοχή, η καλή διαγωγή και η επίδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Προτεραιότητα του ΑΠΣ Τρίκαλα είναι ο αθλητής και η πραγματική ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους.

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα  

Νίκος Τσιακάρας

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia