Με επιτυχία στην Πηγή το Πανελλήνιο Κύπελλο Ανωμάλου Δρόμου (ΦΩΤΟ & Βίντεο)

Με απόλυτη διοργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Πύλης, τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ Θεσσαλίας και το παράρτημα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ Τρικάλων στη θέση “Σκαμνιές” στην Τ.Κ. Πηγής, το Πανελλήνιο Κύπελλο Ανωμάλου Δρόμου με τη συμμετοχή περισσότερο από 500 αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Τα αγωνίσματα ανωμάλου δρόμου που πήραν μέρος οι αθλητές, ήταν τα ακόλουθα:

-4.000km, κατηγορία Κ 20 Γυναικών

-3.000km, κατηγορία Κ 18 Γυναικών

-3.000km, Κ 16 Αγοριών

-3.000km, K 16 Κοριτσιών

-4.000km, K 18 Ανδρών

-8.000km και 6.000km Γυναικών – Κ 23 Γυναικών

-6.000km K 20 Ανδρών

-10.000km και 8.000km Ανδρών – Κ 23 Ανδρών.

Στην παραπάνω εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας όπου έκανε και τις απονομές Κυπέλλου και Μεταλλίων στους πρωτεύσαντες Αθλητές και Αθλήτριες.

Απονομές Μεταλλίων και Κυπέλλων έκαναν η Βουλευτής Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα,  ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Ζιάκας, η Αντιδήμαρχος Υγείας Χαρά Καλιώρα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σωτήρης Αγγέλης, o Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Ζούρτος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Δούλαλας, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρήστος Σιμορέλης , ο Διευθυντής του Κ.Υ. Πύλης Ιωάννης Κουτσονάσιος κ.α.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Θεόδωρος Χήρας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Εφη Μπλατζώνη, Θέμης Ζάχος και Θεόδωρος Χήρας, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Βαλάντης Τσιούτσιας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πηγής Χρήστος Μαυρογιάννης και ο Δοικητής του Α.Τ. Πύλης Αστυνόμος Α’ Χρήστος Παπαδογιάννης.

Δείτε φωτογραφίες και εκκινήσεις (βίντεο) από το Πανελλήνιο Κύπελλο Ανωμάλου Δρόμου στις ΣΚΑΜΝΙΕΣ:

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia