Με μεγάλη δύναμη ο Θανάσης Λιούτας συνεχίζει τον προεκλογικό του αγώνα

Με μεγάλη δύναμη ο Θανάσης Λιούτας συνεχίζει τον προεκλογικό του αγώνα.

Ουσιαστικές συνεντεύξεις, μαζικές συγκεντρώσεις, συνεχής επαφή με τους πολίτες …από άκρη σε άκρη του Νομού μας

Το πρωί της Δευτέρας 15 Μαΐου, ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής στον Νομό μας, Θανάσης Λιούτας, βρέθηκε πάνω στην Καλαμπάκα, όπου έδωσε ραδιοφωνική συνέντευξη, μιλώντας πάντα για ρυθμίσεις, πολιτικές και παρεμβάσεις, πάντοτε για την ανάπτυξη σε κάθε τοπική μας κοινωνία.

Οι παρεμβάσεις του πάντα είχαν, έχουν και θα έχουν επίκεντρο, τη στήριξη σε κάθε σπίτι, την ενίσχυση του διαθέσιμου εισοδήματος, τη δημιουργία νέων και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας, τη θωράκιση του πρωτογενούς μας τομέα, τη στήριξη και πολλαπλή ανάπτυξη του τουρισμού και του μεταποιητικού κλάδου.

Οι παρεμβάσεις του πάντα, είχαν και θα έχουν ως στόχο, να στηρίζεται κάθε σπίτι, κάθε κοινωνική και επαγγελματική ομάδα.

Στη συνέχεια, ο Θανάσης Λιούτας, στην πόλη των Τρικάλων, επισκέφθηκε τη Λαϊκή Αγορά της πόλης, καθώς και εμπορικά καταστήματα. Είναι γνωστό, του πιστώνεται και του το αναγνωρίζουν όλοι, ότι στήριξε και θα στηρίζει την τοπική μας οικονομία. Ότι πιστεύει πολύ στους παραγωγούς μας, στην ποιότητα των προϊόντων, και γενικότερα στο εμπόριο της τοπικής μας οικονομίας.

«Η τοπική μας οικονομία στηρίζεται από ανθρώπους ικανούς, μαχητικούς, προκομμένους και άξιους. Χρέος και καθήκον μας να στηρίζουμε και να υποστηρίζουμε με θέσεις, πολιτικές και πράξεις, τη συνεχή ευημερία τους».

Επόμενος σταθμός του Θανάση Λιούτα, οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, όπου συναντήθηκε με τους Διευθυντές, κ. Χρήστο Τρικάλη και κ. Αλέξανδρο Καπανιάρη, αντίστοιχα.

Βασικά σημεία της συνάντησης και της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε, η ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη της σχολικής διαδικασίας, και ζητήματα σχετικά με τη μαθητική και την εκπαιδευτική μας κοινότητα, σε όλες τις βαθμίδες.

Ο Θανάσης Λιούτας στήριξε, στηρίζει και θα στηρίζει πάντα, εδώ τη μαθητική κοινότητα, και όλους τους εκπαιδευτικούς μας.

«Είναι το μέλλον μας, η νέα γενιά. Η παιδεία, η γνώση, η έρευνα, όλα αυτά είναι ισχυρά και πολύτιμα εφόδια. Εφόδια που θα βοηθήσουν και θα στηρίξουν πολύ το παιδί σε όλη του τη ζωή. Εφόδια που του δίνουν οι εκπαιδευτικοί μας…  Όλοι οι εκπαιδευτικοί μας… από την προσχολική ηλικία έως και σε όλη τη συνέχεια της εκπαιδευτικής του διαδρομής και πορείας».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia