Με τον αέρα της νίκης της Νέας Δημοκρατίας, περιοδεύει στα χωριά η Κατερίνα Παπακώστα.

Με τον αέρα της νίκης της Νέας Δημοκρατίας, περιοδεύει στα χωριά η Κατερίνα Παπακώστα.

Μετρώντας αντίστροφα, πλέον, για τις 21 Μαΐου και την ώρα της κάλπης, η Κατερίνα Παπακώστα, Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, πλησιάζει στο τέλος της περιοδείας της στο Νομό Τρικάλων.

Όπως δήλωσε, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή στο Ράδιο Σταγών και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκιάτα, ολοκληρώνεται ένας ακόμα κύκλος επισκέψεων και επαφών με τους κατοίκους των περιφερειακών οικισμών του νομού, με την ίδια να προετοιμάζεται πυρετωδώς για την Κεντρική Προεκλογική της Ομιλία, στο Μύλο Ματσόπουλου, τη Δευτέρα, στις 20:30.

Από τον Διπόταμο και τα Ρόγκια, όπου βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες, η εκ νέου Υποψήφια Βουλευτής, δήλωσε πως είναι πλέον βέβαιη για την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εκλογές, τονίζοντας πως είναι περήφανη γιατί ο νομός που την ανέδειξε, έδειξε ήδη τις προθέσεις του, με την πρωτοφανή συσπείρωση των πολιτών γύρω από το πρόσωπο του Πρωθυπουργού, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην πόλη των Τρικάλων.

Οι κάτοικοι σε Μεγάλο & Μικρό Κεφαλόβρυσο, Διαλεκτό και Μεγάρχη, της επιφύλαξαν θερμή υποδοχή, δηλώνοντας αποφασισμένοι να στηρίξουν την κυβέρνηση, αλλά και την ίδια, στο έργο της για την επόμενη τετραετία.

Το πρωί του Σαββάρου, η κ. Παπακώστα, παρευρέθηκε στην τελετή εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της Νέας Δημοκρατίας, στη Φαρκαδόνα, απ’όπου προσκάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, διαμορφώνοντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα με νικήτρια την κυβέρνηση που «δεν διαχειρίστηκε απλά κρίσεις, αλλά κράτησε την πυξίδα και το όραμά της».

«Η αυτοδυναμία, είναι στόχος, είναι διαβεβαίωση, είναι κεκτημένο», συμπλήρωσε, με τους παρευρισκόμενους να ξεσπούν σε χειροκρότημα.

Το απόγευμα, η Υποψήφια Βουλευτής, βρέθηκε στον τόπο καταγωγής της, τον Γάβρο Καλαμπάκας, όπου συγκινημένη, συνομίλησε με τους κατοίκους, συνεχίζοντας τις επισκέψεις της με επόμενους σταθμούς τη Θεοτόκο, την Ασπροκκλησιά και το Αγιόφυλλο, όπου ο κόσμος για ακόμη μία φορά την αγκάλιασε με θέρμη.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia