Μοναδική εμπειρία για τον προπονητή των Trikala Basket, Χάρη Φόρο στις εγκαταστάσεις της Barcelona

Στο προπονητικό κέντρο της Barcelona και συγκεκριμένα στο FC Barça Pavellò de Basquet βρίσκεται την εβδομάδα που διανύουμε ο προπονητής της ομάδας μας Χάρης Φόρος εκμεταλλευόμενος το κενό των 2 αγωνιστικών της ομάδας μας.

Ο Coach Φόρος έχοντας λάβει πρόσφατα το ΟΚ από τον Sarunas Jasikevicius ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει στην Καταλανική πρωτεύουσα και να βρεθεί στις προπονήσεις της Barça, έζησε μοναδικές εμπειρίες ευρισκόμενος δίπλα σε ένα από τα κορυφαία πρποπονητικα team αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, του οποίου ηγείται ο Λιθουανός θρύλος του Ευρωπαϊκού μπάσκετ και το οποίο έχει φέρει την Ισπανική ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας της Euroleague αλλά και της Liga ACB.

Παρακολουθώντας στενά την οργάνωση, τα συστήματα σε άμυνα και επίθεση αλλά και τον τρόπο που ο σπουδαίος Saras Jasikevicius μεταδίδει τις γνώσεις του στους superstars της Barça, ο coach Φόρος βάζει πλέον στην φαρέτρα του σημαντικά εφόδια για την μελλοντική του προπονητική εξέλιξη αλλά και την βελτίωση της ομάδας μας.

Φυσικά η αίσθηση του να βρίσκεσαι ανάμεσα σε μια πλειάδα αστέρων και να παρατηρείς τις αντιδράσεις και τις κινήσεις των Mirotic, Satoranski, Laprovitola, Higgins, Veseli, Kalinic κα, χαρακτηρίζεται από τον Coach Φόρο ως κάτι το ανεπανάληπτο ειδικά για έναν Έλληνα προπονητή της Β’ Εθνικής.

Ο Coach Φόρος ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης απέναντι στον Sarunas Jasikevicius του δώρισε την φανέλα της ομάδας μας με το επίθετο του. Φαίνεται πως η σχέση που αναπτύχθηκε αυτό το διάστημα ανάμεσα στους 2 προπονητές μπορεί να συνεχιστεί και στο μέλλον, δίνοντας στον coach Φόρο τη δυνατότητα να βρεθεί και πάλι σε κάποιο στάδιο προετοιμασίας της FC Barcelona.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia