Ο πρόεδρος της Μουριάς ευχαριστεί τον Χρήστο Μιχαλάκη

Δημ. Γιαννουλάκος: «Ευχαριστώ τον Αντιπεριφερειάρχη, που για ακόμη μια φορά αποδεικνύει ότι είναι κοντά στον πολίτη»


Στις 30 Ιουνίου 2020, ημέρα Τρίτη στις 09:00 π.μ. πραγματοποιήθηκε, προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρ. Μιχαλάκη, του Προέδρου του τοπικού συμβουλίου της Κοινότητας Μουριάς του Δήμου Πύλης κ. Δ. Γιαννουλάκου, καθώς & αντιπροσωπείας κατοίκων της Κοινότητας στο γραφείο του στα Τρίκαλα.                                         

Βασικό θέμα συζήτησης, το κύριο και ζωτικής σημασίας αίτημα των κατοίκων, που αφορά στην ολική αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της κοινότητας, με την μελέτη του έργου που έχει ολοκληρωθεί το 2016 από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, λόγω της παλαιότητας και των συνεχών προβλημάτων που προκύπτουν, καθώς επίσης και διάφορα κατασκευαστικά έργα συντήρησης και οδοποιίας τα οποία είναι αναγκαία για την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων αρμοδιότητας της Περιφέρειας και του Δήμου.                                                     

Ως Πρόεδρος της κοινότητας  ευχαριστώ τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχαλάκη διότι για ακόμη μια φορά μας απέδειξε πως όχι μόνο είναι κοντά σε όλους τους κατοίκους της Περιφέρειας καθημερινά, αλλά έχει βαθιά  γνώση των προβλημάτων,  ήταν ενήμερος προσωπικά για όλα τα προβλήματα της κοινότητας μας και δίνει λύσεις  με έργα, ανταποκρινόμενος στα αιτήματα όλων των κατοίκων, όπως ο ίδιος ξέρει με στόχο το κοινό καλό.                              

Ευχαριστώ επίσης και όλους τους συγχωριανούς μου που μπόρεσαν να παρευρεθούν και να εκπροσωπήσουν τους κατοίκους της Κοινότητας μας, και όσους δεν παρέστησαν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στην συνάντηση αυτή, αλλά βοήθησαν με τον τρόπο τους. Πάντα Πίστευα και πιστεύω πως μόνο με την βοήθεια και την συνεργασία όλων  μπορούμε να πάμε τον τόπο μας μπροστά.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia