Παναγιώτα Δριτσέλη: «Να διατηρήσουμε την έδρα στο Νομό μας, θα τρέξουμε όλοι μας γι αυτό»

Η αποφυγή ενός κλίματος εσωστρέφειας και η επιστροφή του κόσμου που δεν ψήφισε την Κυριακή ΣΥΡΙΖΑ, είναι τα δύο βασικά στοιχήματα, δήλωσε σήμερα μιλώντας στη Λέσχη 97,6  η Παναγιώτα Δριτσέλη :

« Δεν έχουμε τη βάση που πιστεύαμε, κι εγώ νόμιζα ότι ακόμα είχαμε το ποσοστό του 30%, αλλά υποτιμήσαμε πολύ την ανάγκη του κόσμου για σταθερότητα και την αποφυγή της ανασφάλειας.

Υπάρχουν τώρα δυο στοιχήματα που πρέπει να κερδίσουμε. Το πρώτο είναι να μην μπούμε σε εσωστρέφεια, και να βγούμε αμέσως στην αντεπίθεση. Το δεύτερο είναι να φέρουμε πίσω τον κόσμο μας, αυτόν που μας εμπιστεύτηκε σε προηγούμενες αναμετρήσεις. Άρα, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο πώς θα τους πείσουμε πάλι να μας πιστέψουν. Είναι ένα κόμμα ισχυρό ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι ξεγραμμένο, είναι λάθος να το πιστεύουν κάποιοι αυτό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια ολόκληρη ιστορία, δεν είναι ούτε Ποτάμι ούτε κάτι άλλο. Έχουμε ιστορία και παράδοση ιδεών, αρχών και αγώνων. Ούτε είναι σημαντικό το να πανηγυρίζει το ΠΑΣΟΚ για 2 μονάδες παραπάνω που πήρε, κι αυτές από τον ΣΥΡΙΖΑ τις έκλεψε.

Νομίζω ότι σε αυτές τις εκλογές θα μπορούσαμε να δώσουμε αλλιώς τη μάχη. Δεν είναι πλέον σε εμάς το θέμα ποιος είναι πρώτος, δεύτερος ή τρίτος, θεωρώ ότι πρέπει συνολικά να μας προβληματίσει γιατί δεν πείσαμε.

Σκοπός μας είναι να διατηρήσουμε την έδρα στο Νομό μας, θα τρέξουμε όλοι μας γι αυτό και επιβάλλεται να μείνει ο ΣΥΡΙΖΑ ζωντανός σε επίπεδο νομού. Είναι αρκετά εφικτό, και θα πρέπει να δώσουμε όλοι τον αγώνα μας.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia