Παπαστεργίου: «Τα έργα πρέπει να τρέξουν, θα ζητήσω από κάθε εργολάβο συγκεκριμένες ημερομηνίες»

Συνάντηση με τους εργολάβους των έργων θα έχει σήμερα στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, και όπως δήλωσε σήμερα στη Λέσχη 97,6 :

« Θα κάνουμε σήμερα μια συνάντηση στο Δημαρχείο με τους εργολάβους, ώστε να δούμε πώς θα τρέξουμε από εδώ και πέρα τα έργα. Οι γιορτές τελείωσαν, ο καιρός είναι καλός, συνεπώς δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Τα έργα πρέπει να τρέξουν.

Θα ζητήσω από κάθε εργολάβο συγκεκριμένες ημερομηνίες, διότι ωραίο είναι να λέγονται απλά ότι θα ξεκινήσουν τα έργα, αλλά πρέπει να υπάρξει και μια δέσμευση χρονική. Να ξέρουμε πχ πού θα βρίσκονται τα έργα το Πάσχα, πότε παραδίδεται κάθε κομμάτι κλπ. Είναι πολλά αυτά που ήδη ξεκίνησαν, αλλά και αρκετά αυτά που πρόκειται να ξεκινήσουν. Γι αυτό και πρέπει να μπει μια σειρά.

Αν δεν μπορούν οι εργολάβοι, θα πρέπει να αφήσουν τα έργα. Το θεωρώ πολύ πιο τίμιο να πει ένας εργολάβος ότι δεν μπορεί να προλάβει, ή δεν τον συμφέρει με τις τιμές να το αναλάβει, παρά να ταλαιπωρούμαστε και να τσακωνόμαστε. Ας το αφήσει και να πάμε στον επόμενο. Το θέμα είναι να γίνει γρήγορα αυτό, ώστε κι εμείς να προχωράμε.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia