Συνέντευξη της Μαρίνας Κοντοτόλη στο STAR και στις “Αλήθειες με τη Ζήνα”

Η Μαρίνα Κοντοτόλη, υποψήφια βουλευτής Τρικάλων με τον Σύριζα Προοδευτική Συμμαχία, υποδέχτηκε την κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” και τον Σπύρο Σιγούρο και τους ξενάγησε στον τόπο της.

Σταμάτησε το σχολείο στα 13 της για να δουλέψει στα χωράφια και το συνέχισε στα 38 κατορθώνοντας να το τελειώσει και να περάσει στο Πανεπιστήμιο. Η υποψήφια βουλευτής μοιράστηκε τις αλήθειες της ψυχής της που διέγραψαν τη διαδρομή της ζωής της και την έφεραν στο σήμερα όπου μπορεί να χαμογελά και να οραματίζεται.

“Αναγκάστηκα να σταματήσω το σχολείο στα 13. Είχε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας η μητέρα μου και έπρεπε να σταματήσει τη δουλειά της. Μέναμε σε ένα σπίτι με την προϋπόθεση να δουλεύουν και οι δυο γονείς, οπότε πήρα εγώ τη θέση της. Αναγκάστηκα να δουλεύω σε πτηνοτροφείο και να μαζεύω περίπου 7.000 αυγά την ημέρα. Μάζευα και φυστίκια, πατάτες, ελιές… Είχα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια…

«Ήταν δύσκολο το να επιστρέψω στα θρανία στα 38 μου. Και όχι τόσο λόγω ηλικίας. Έλεγα όμως στον εαυτό μου “εφόσον το θέλεις, θα το καταφέρεις”…

Η υποψηφιότητά μου δεν ήταν κάποια κομματική επιθυμία. Ήταν η ανάγκη να σταθώ και να βοηθήσω τον τόπο μου. Είμαι ένα κομμάτι αυτής της κοινωνίας”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Πηγή: www.zinapost.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia