Συνεργασία του μπασκετικού ΑΟΤ με το ΚΔΑΠ ΜΕ Αγάπη

Στις προπονήσεις επέστρεψε σήμερα η ομάδα μας μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Παραμυθιά η οποία σημαδεύτηκε από την κατάκτηση του 2ου συνεχόμενου ροζ φύλλου αγώνα. 

Ο Ντίνος Αργύρης απέφυγε τα χειρότερα και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ πρόγραμμα αποθεραπείας έκανε ο Ανδρέας Σούλκο.

Ο προπονητής μας κ. Ηλίας Παπαδημητρίου έδωσε το σύνθημα για το επόμενο ματς απέναντι στον Αμπελώνα που θα διεξαχθεί στο Κλειστό της Μπάρας (Κυριακή 6/11 ώρα 17:00).

Συνεργασία με ΚΔΑΠ ΜΕ Αγάπη Απερίγραπτα τα συναισθήματα των ωφελούμενων μας έπειτα από το ξεκίνημα της συνεργασίας του ΚΔΑΠ ΜΕ Αγάπη με τον σύλλογο  «ΑΟ Τρίκαλα-Τμήμα Μπάσκετ».Η πάσα έχει δοθεί και οι ωφελούμενοι μας , μέσω του εξειδικευμένου προπονητικού team της ομάδας σε συνεργασία με το προσωπικό του ΚΔΑΠ καλλιεργούν εβδομαδιαίως τις δεξιότητές τους στην καλαθοσφαίριση.Αυτή η γέφυρα συνεργασίας προσφέρει στους ωφελούμενους μας την δυνατότητα της ένταξης και της συμμετοχής στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης καθώς επίσης και ερεθίσματα κοινωνικοποίησης στις κερκίδες παρακολουθώντας τους αγώνες του πρωταθλήματος.ΜΕ Αγάπη λοιπόν υποστηρίζουμε δυναμικά τον «ΑΟ Τρίκαλα-Τμήμα Μπάσκετ» από την κερκίδα αλλά πλέον και μέσα στο παρκέ δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό ντριμπλάροντας πασάροντας και σκοράροντας τα καλύτερα καλάθια αγάπης!!!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia