Συνεχίζονται από τον ΕΟΔΥ τα δωρεάν rapid tests στα ορεινά των Τρικάλων

Στις  8/8/22 έγιναν δειγματοληψίες στην Τ. Κ. Περτουλίου του Δήμου Πύλης , στις 9/8/22 στο Βαθύρευμα και Μεσοχώρα του Δήμου Πύλης, στις 10/8/22 στην Κρανιά και Αγία Παρασκευή ( Τζούρτζια) του Δήμου Μετεώρων και στις 11/8/22 στην Τ. Κ. Δροσοχώριου του Δήμου Πύλης.

Ο Πρόεδρος της Τ. Κ. Δροσοχωρίου Πέτρος Μπακάλης δήλωσε: ” Ευχαριστώ θερμά τον κύριο Ιωάννη Κουτσονάσιο Διευθυντή του Κ.Υ. Πύλης και Συντονιστή των ΚΟΜΥ-ΕΟΔΥ  Νομού Τρικάλων , για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα της κοινοτικής αρχής Δροσοχωρίου για τη διεξαγωγή διαγνωστικού ελέγχου κατά Covid-19, καθώς και τα δυο μέλη του ΕΟΔΥ ( Ελένη Λάκου και Νίκο Πλαστήρα ) που συμμετείχαν στην διαδικασία,  για την άριστη συνεργασία με όλους όσους ελέγχθηκαν  ( 81 δειγματοληψίες με 5 θετικά). Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης την Πρόεδρο του Πολιτιστικού συλλόγου Δροσοχωρίου για την υποδοχή και την διευκόλυνση των συμμετεχόντων σε όλη την διαδικασία ”.

Ο κ. Κουτσονάσιος δήλωσε: ” Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται δωρεάν rapid tests και μάλιστα στον τόπο κατοικίας ειδικά στις ορεινές κοινότητες . Είμαστε δίπλα σε όποιον χρειαστεί τις υπηρεσίες των κλιμακίων του ΕΟΔΥ”.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia