Το αδιαχώρητο στην ομιλία Παπακώστα, με περισσότερους από 3.000 Τρικαλινούς στο πλευρό της.

Το αδιαχώρητο στην ομιλία Παπακώστα, με περισσότερους από 3.000 Τρικαλινούς στο πλευρό της.

Συγκινημένη από την εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου, η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κατέφθασε χθες το απόγευμα στον κατάμεστο χώρο του Μύλου Ματσόπουλου, για να στείλει το δικό της μήνυμα συσπείρωσης και νίκης από το κέντρο του Νομού Τρικάλων.

«Σας  ευχαριστώ  από τα βάθη  της  ψυχής μου όλους μαζί, και τον καθένα ξεχωριστά, γιατί   σήμερα, με  την παρουσία  σας  εδώ, σφραγίσατε  το αποτέλεσμα  της  21ης Μαϊου, στέλνοντας ένα  ηχηρό μήνυμα  από άκρη  σε  άκρη  όλου του Νομού,  ότι η  νίκη είναι δική μας», δήλωσε μπροστά στους πάνω από τρεις χιλιάδες τρικαλινούς που συγκεντρώθηκαν από νωρίς για να την τιμήσουν.

Όλα τα στελέχη πρώτης γραμμής της Νέας Δημοκρατίας, εκπρόσωποι της Περιφέρειας και των Δημοτικών αρχών, επιφανείς τοπικοί παράγοντες και εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και επαγγελματικών ομάδων έδωσαν ένα δυναμικό «παρών», δηλώνοντας την στήριξή τους στην Υποψήφια Βουλευτή, η οποία από το βήμα, αφού τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, τους προσκάλεσε να δώσουν όλοι μαζί το παράδειγμα για τον τόπο και τη χώρα.

«Για κάθε αλλαγή που διεκδικούμε στη χώρα αυτή, για καθετί, που επιθυμούμε να διορθώσουμε, για κάθε όνειρο, που θέλουμε να γίνει πραγματικότητα, οφείλουμε να κάνουμε εμείς το πρώτο βήμα».

Η κ. Παπακώστα, κάνοντας μία σύντομη αναδρομή στην δική της πολιτική πορεία, κατά την πρώτη της τετραετία ως εκπρόσωπος του Νομού Τρικάλων, τόνισε πως έχει τη συνείδησή της «ήσυχη και  καθαρή», καθώς τήρησε τις υποσχέσεις που έδωσε προεκλογικά, δεν συμβιβάστηκε και δεν λύγισε σε όσες  άνανδρες , προσβλητικές  και  ψευδείς επιθέσεις  και εάν δέχτηκε.

Δηλώνοντας για ακόμα μία φορά περήφανη και ικανοποιημένη από την επιλογή της να ταχθεί στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν μετάνιωσε ούτε για μία στιγμή» για την απόφασή της, έδωσε το έναυσμα για τη συνέχιση του κυβερνητικού έργου, ώστε να πάει η χώρα μπροστά, θέτοντας νέους στόχους που θα «ανεβάσουν τον πήχη τόσο, ώστε να είναι αδύνατον να καταφέρει κανείς να μας φτάσει».

Ακούραστοι και αποφασισμένοι να στηρίξουν σε κάθε βήμα την Υποψήφια Βουλευτή, οι τρικαλινοί, που κατέκλυσαν τον αύλειο χώρο του Μύλου, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, την αποθέωσαν, όταν η ίδια τους διαβεβαίωσε πως αποτελεί προσωπικό της στόχο, τα Τρίκαλα να ξεφύγουν από τα όρια της έξυπνης πόλης και να μετατραπούν σε έναν έξυπνο νομό που θα γεμίζει όλους υπερηφάνεια.

«Τρίκαλα δεν είναι μόνη η πόλη μας, αλλά όλοι οι άνθρωποι που ζουν απ’άκρη σ’άκρη αυτού του νομού. Είναι οι αγρότες μας, οι κτηνοτρόφοι μας, αλλά και όλοι οι επιχειρηματίες  απ΄την Πύλη μέχρι την Καλαμπάκα και από τα Τρίκαλα μέχρι τη Φαρκαδόνα, που επιμένουν να ζουν και να στηρίζουν τον τόπο τους, να δίνουν πνοή στην οικονομία, να προσφέρουν θέσεις εργασίας σε όσους μοιράζονται τον ίδιο πόθο με αυτούς. Να μείνουν εδώ και να προσπαθήσουν. Αυτός είναι κι ο δικός μας πόθος. Αυτός είναι ο δικός μου στόχος».

Η Υποψήφια Βουλευτής έστειλε ακόμα ένα ηχηρό μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας, η οποία, ολοκλήρωσε την ομιλία της σε μία ιστορική συγκέντρωση, άνευ προηγουμένου, δηλώνοντας: «Αυτή την Κυριακή, επιλέγουμε να πάμε τη χώρα και τον τόπο μας μπροστά. Σε μία νέα τετραετία ευημερίας και ανάπτυξης. Σε μία τετραετία προκοπής. Συνεχίζοντας το έργο μας. Επιλέγοντας την σταθερότητα αντί για την παραληρηματική πολιτική μίας συγκυβερνητικής αστάθειας. Επιλέγουμε μία αυτοδύναμη κυβέρνηση με όραμα και σχέδιο. Με αρχηγό, τον Πρόεδρό μας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Προχωράμε σταθερά, τολμηρά μπροστά.Για να συνεχίσουμε ,να αλλάζουμε τα κακώς κείμενα και να διορθώσουμε τις παθογένειες που μας ταλαιπωρούν διαχρονικά. Για να χτίσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει, για εμάς και για τα παιδιά μας. Αλλάζοντάς τα όλα! Πάμε λοιπόν, Ξανά Μαζί».

Οι Τρικαλινοί παρέμειναν μέχρι αργά, για να τη συγχαρούν προσωπικά, αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί της, με την ίδια, ακούραστη και φανερά συγκινημένη από την ευρεία αποδοχή και την ανεξάντλητη αγάπη και υποστήριξη που δεχόταν, να τους ευχαριστεί έναν έναν ξεχωριστά, έχοντας πάντα στο πλευρό της, τους «πολύτιμους», όπως δήλωσε, συνεργάτες της ομάδας της.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia