Χρυσός Βαλκανιονίκης ο Βασδέκης, Χάλκινο μετάλλιο η Αργυρίου του Α.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ

hdrpl

Μεγάλη εμφάνιση από τους αθλητές του Α.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Πάλης, προσφέροντας πλούσιο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις. 

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Σιδηρόκαστρο Σερρών το τριήμερο 5-7 Μαΐου, με την εθνική ομάδα να καταλαμβάνει την δεύτερη θέση στην γενική κατάταξη ανάμεσα σε 12 χώρες και τους αθλητές του Α.Σ.Τ να κατακτούν δύο μετάλλια και μία Πέμπτη θέση. 

Χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό πρωτάθλημα πάλης κατέκτησε ο Στέφανος Βασδέκης στα 75 κιλά, με τρεις νίκες όλες με τεχνική υπεροχή.

Ο αθλητής του Βασίλη Μότσιου, πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση κερδίζοντας στον τελικό τον Μολδαβό πρωταθλητή Kyrylo Kon με 8-3 και πτώση.

Χάλκινο μετάλλιο στο Βαλκανικό πρωτάθλημα πάλης κατέκτησε και η Θεοδώρα Αργυρίου στα 73 κιλά, κερδίζοντας στον μικρό τελικό για την τρίτη θέση την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας Aleksandra Stouanova με σκορ 10-0.

Την Πέμπτη θέση στα 92 κιλά κατέκτησε ο Θωμάς Τρέλλης, χάνοντας την ευκαιρία να αγωνιστεί για το χάλκινο μετάλλιο λόγω τραυματισμού. 

Το Δ.Σ του Α.Σ.Τ εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια, σε όλους τους αθλητές της Εθνικής ομάδας, που με την συμμετοχή τους κατάφεραν να ανεβάσουν την Ελληνική σημαία ψηλά. 

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia