Στον Δήμαρχο Μετεώρων Λ. Αβραμόπουλο η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Τρικάλων Χρ. Ντιντή και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Γ. Αναστασίου

Στον Δήμαρχο Μετεώρων Λ. Αβραμόπουλο η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Τρικάλων Χρ. Ντιντή και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Γ. Αναστασίου.

Την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων κ. Χρύσα Ντιντή και τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Θεσσαλίας κ. Γιάννη Αναστασίου υποδέχτηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος. Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη εργασίας με την παρουσία της Αντιδημάρχου Τουρισμού – Αθλητισμού κ. Πηνελόπης Μαγκούρα, της Προέδρου του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων  Καλαμπάκας κ. Άννας Γάζου και του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων ν. Τρικάλων κ. Γιάννη Κουρούπα καθώς και μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των δύο φορέων. Στη σύσκεψη τέθηκαν συγκεκριμένα ζητήματα και προτάθηκαν τρόποι προκειμένου το τουριστικό προϊόν της περιοχής να τύχει μεγαλύτερης ζήτησης και ικανοποίησης από τους επισκέπτες. Αναλύθηκαν τρόποι ανάπτυξης νέων δραστηριοτήτων ούτως ώστε να διαφοροποιηθεί η τουριστική προσφορά και να προσαρμοσθεί στις σύγχρονες ανάγκες και τις προτιμήσεις των επισκεπτών με παράλληλη επιδίωξη βελτίωσης των υποδομών και  διαμόρφωση ενός συνεκτικού σχεδίου για τον τουρισμό μας. Ακόμη συζητήθηκε η συμμετοχή του Δήμου σε Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις, οι οποίες αναδεικνύουν κάθε φορά πόσο σημαντική είναι η συνεργασία και συμμετοχή όλων των φορέων, των Δήμων, των Ενώσεων, της Περιφέρειας, αλλά και κάθε μεμονωμένης επιχείρησης, στην προσπάθεια της τουριστικής προώθησης του τόπου.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia