Σύντομα δίνεται στην κυκλοφορία και η γέφυρα Βαλομανδρίου

Σύντομα δίνεται στην κυκλοφορία και η γέφυρα Βαλομανδρίου

Άλλο ένα οδικό πρόβλημα οδεύει προς τη λύση του τις προσεχείς ημέρες και αφορά τη γέφυρα του Πηνειού στο Βαλομάνδρι του Δήμου Πύλης. Η γέφυρα που παραμένει κλειστή για την κυκλοφορία, μετά τις ζημιές που παρατηρήθηκαν από τις καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel.

Τα συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων εργάζονται πυρετωδώς για την αποκατάστασή της, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως τις επόμενες μέρες η γέφυρα θα παραδοθεί και πάλι στην κυκλοφορία, γεγονός που θα αποσυμφορήσει σε μεγάλο βαθμό την οδό Πύλης, που είναι σήμερα ο μοναδικός δρόμος που συνδέει τα χωριά δυτικά του νομού, με την πόλη των Τρικάλων.

Για την πορεία των εργασιών ενημερώθηκε την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας , από τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη, με επιτόπια επίσκεψή του. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για  την ταχύτητα των εργασιών αποκατάστασης και τόνισε πως στα σχέδια της δημοτικής αρχής είναι η πρόταση για βελτιωτικές παρεμβάσεις στη συγκεκριμένη γέφυρα, ώστε να μην υπάρξουν άλλη φορά πλημμυρικά φαινόμενα στην περιοχή.  

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia