Δεύτερο βράδυ σερί εμφανίζεται η μορφή της Αγίας Παρασκευής στο Καλοχώρι Λάρισας! (ΦΩΤΟ)

Στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στο Καλοχώρι του δήμου Τεμπών για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ επικρατεί το αδιαχώρητο από πιστούς. Βράδυ Κυριακής και η μορφή της Αγίας Παρασκευής σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων αλλά και πολλών επισκεπτών που βρίσκονται στο χωριό, εμφανίζεται και απόψε στην πόρτα της εκκλησίας!

Μετά την πρωινή λειτουργία ακολούθησε και εσπερινός παρουσία πλήθους πιστών και με το που άρχισε να νυχτώνει, εμφανίστηκε και πάλι όπως χθες το βράδυ η μορφή της Αγίας Παρασκευής στο τζάμι της πόρτας.

Μάλιστα όπως ισχυρίζονται από το χωριό, μπήκε κάποιος μέσα στο εκκλησάκι και έκλεισε την πόρτα για να δουν τι θα συμβεί… και όμως η μορφή της Αγίας Παρασκευής εμφανίστηκε ξανά! Περασμένα μεσάνυχτα και πολύς κόσμος συνεχίζει να είναι εκεί… Ανεξήγητο φαινόμενο!

Πάντως από την πλευρά της η Μητρόπολη Λάρισας εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος, με τους πιστούς να περιμένουν εναγωνίως να πάρει θέση για το θέμα… Το βέβαιο είναι ότι αυτή την Κυριακή στο Καλοχώρι η κίνηση παρέπεμπε σε παραθαλάσσιο θέρετρο! Από νωρίς το πρωί και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας έφταναν συνεχώς αυτοκίνητα με πιστούς που ήθελαν να προσκυνήσουν την Αγία Παρασκευή.

Να σημειωθεί ότι για το απόγευμα της Δευτέρας είναι προγραμματισμένος εσπερινός στον ιερό ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Καλοχώρι.

Πηγή: tinealarissa.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia