Μέρες παλιού ΠΑΣΟΚ θύμισε η συγκέντρωση του ΚΙΝ.ΑΛ. στην Καρδίτσα

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Ν.Ε. Καρδίτσας του Κινήματος Αλλαγής έκοψε την κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Παυσιλύπου η πρόεδρος του Κινήματος κ. Φώφη Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά έφτασε στην Καρδίτσα στις 12 περίπου το μεσημέρι και αφού πρώτα έκανε μια βόλτα στον κεντρικό πεζόδρομο και συνομίλησε με κόσμο κατευθύνθηκε συνοδευόμενη από τους υποψηφίους βουλευτές και τοπικά στελέχη, στο χώρο του Παυσιλύπου όπου ήταν προσδιορισμένο να γίνει η εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες

Λίγο πριν μπει στην αίθουσα έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Όπως είπε«μια ευκαιριακή κοινοβουλευτική πλειοψηφία ενέκρινε την ένταξη των Σκοπίων στο Νάτο ως αποτέλεσμα της Συμφωνίας των Πρεσπών. Πρόκειται για μια συμφωνία η οποία συντηρείαλυτρωτικές βλέψεις στη γειτονική χώρα». Ο κ. Τσίπραςείπε στις δηλώσεις της η κ. Γεννηματά προσπαθεί πανικόβλητος στην τελική ευθεία προς τις εκλογές να δώσει δείγματα προοδευτισμού. Ωστόσο κάνεις δεν μπορεί να ξεχάσει τη συγκυβέρνηση του με την ακροδεξιά. Δυο δρόμοι ανοίγονται για τον Ελληνικό λαό. Η πόλωση και ο διχασμός που συντηρούν ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ ή ο δρόμος που δείχνει το ΚΙΝ.ΑΛ. δηλαδή συνεννόησηγύρω από ένα προοδευτικό πρόγραμμα ελληνικής ταυτότητας για να αφήσουμε οριστικά πίσω μας την κρίση.
Ο «Θ» ρώτησε την κ. Γεννηματά και για το έκτακτο συνέδριο που θα κάνει το κόμμα της τον Μάρτιο. Όπως είπε η πρόεδρος στόχος είναι η εξωστρέφεια, το ενιαίο κέντρο και αποφάσεις που θα γίνονται σεβαστές από όλους.

alt

Δείτε το εδώ βίντεο με τις δηλώσεις Γεννηματά
Φ.Γεννηματά: Το στίγμα της συγκυβέρνησης με την ακροδεξιά θα σας ακολουθεί για πάντα κ. Τσίπρα

Φώφη Γεννηματά από Βόλο και Καρδίτσα: Το στίγμα της συγκυβέρνησης με την ακροδεξιά θα σας ακολουθεί για πάντα κ. Τσίπρα
Τα μηνύματα που έρχονται από όλη την Ελλάδα, με την μεγάλη συμμετοχή και την συσπείρωση των μελών και φίλων της παράταξης μας γεμίζουν αισιοδοξία.Μας δίνουν δύναμη για τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας.
Το Κίνημα Αλλαγής είναι εδώ.
Είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ εδώ. Με τις θέσεις μας, με τα στελέχη μας, για την παράταξη, για την Ελλάδα.

ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ, ΕΚΑΝΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ
Στη Βουλή  μια ευκαιριακή πλειοψηφία επικύρωσε το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.  Την πόρτα την άνοιξε με τη συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Τσίπρας. Με μια του κίνηση έκανε τρεις μεγάλες ζημιές.

Πρώτη: Παραχωρήσεις στα εθνικά θέματα. Παρέδωσε ταυτότητα και γλώσσα κρατώντας ζωντανή τη σπίθα του αλυτρωτισμού. Παρέδωσε όλα τα όπλα που είχε εξασφαλίσει για τη χώρα ο Ανδρέας Παπανδρέου με την ενδιάμεση συμφωνία του 1995 που εξασφάλιζε τη δυνατότητα εξεύρεσης μια ολοκληρωμένης και βιώσιμης λύσης. Έλεγε χαρακτηριστικά τον Οκτώβριο του 1993 ότι τα Σκόπια θέλουν το όνομα της Μακεδονίας γιατί στόχος τους είναι η δημιουργία ενός «μακεδονικού» κράτους που θα περιλαμβάνει τα Σκόπια, τη Μακεδονία του Πιρίν και τη Μακεδονία μας.
«Δεν είναι απλώς ένα θέμα ονόματος, είναι θέμα εθνικού κινδύνου εις χρόνον μακρόν» έλεγε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας.
Όταν διαπραγματεύεται ο Τσίπρας μόνο νέα βάρη έρχονται για τον Ελληνικό λαό. Αναρωτιόμαστε ακόμα τι συζήτησε δυο ώρες με τον Ερντογάν. Κ. Τσίπρα στα εθνικά θέματα δεν χωρούν ψευδαισθήσεις και αυταπάτες.
Δεύτερη: Αρνήθηκε τη συνεννόηση για την εθνική γραμμή. Χρησιμοποίησε τη συμφωνία  για να  διχάσει  τον Ελληνικό λαό. Οι διχασμοί έχουν κοστίσει ακριβά στη χώρα. Η παράταξή μας, η δημοκρατική παράταξη πάλεψε πάντα για να ενώσει τους Έλληνες. Αποκορύφωμα η εθνική συμφιλίωση από τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Γιώργο Γεννηματά που έκλεισαν τις πληγές του εμφυλίου.
Τρίτη: Πλήγμα στον Κοινοβουλευτισμό. Κόμματα διαλύονται για να εξασφαλιστούν οι «πρόθυμοι» που απαιτούνται για να πετύχει το στόχο του.
Βουλευτές αλλάζουν κόμμα από μέρα σε μέρα. Βουλευτές «ενοικιάζονται» από το ένα κόμμα στο άλλο.
Καθημερινά έρχονται στο φως αλληλοεκβιασμοί, καταγγελίες για ύποπτες συναλλαγές, παρασκηνιακές ίντριγκες και περίεργες δεσμεύσεις.
Εικόνες πρωτοφανείς, εικόνες ντροπής, που πλήττουν καίρια τη Δημοκρατία.
Και δημιουργούν αποστροφή στους πολίτες. Όλα αυτά είναι βούτυρο στο ψωμί της ακροδεξιάς που καραδοκεί. Όλα θα τα πούμε με ονοματεπώνυμο. Ο κ.Τσίπρας από πολιτικός χορηγός της δεξιάς, γίνεται πια και χορηγός της Χρυσής Αυγής.
Δυο λέξεις αποτυπώνουν την κρίση που βιώνει σήμερα η Δημοκρατία μας: Παρακμή και Εκφυλισμός.
Αρχιτέκτονας αυτής της παρακμιακής κατάστασης είναι ο Πρωθυπουργός. Υπάρχει πρόβλημα δημοκρατίας στον τόπο.

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ
Ότι και να κάνει  η Κυβέρνηση, πλησιάζει το τέλος τους και ο χρόνος του τελικού απολογισμού.
Έχει έρθει η ώρα να κριθεί γι’ αυτό που πραγματικά είναι, τα έργα και τις ημέρες της. Με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τα εθνικά θέματα υποχωρούν, η Δημοκρατία είναι σε κίνδυνο. Και έρχομαι και στην οικονομία που όπως είπε ο κ. Τσίπρας, είναι το φόρτε του…
Στην Οικονομία, πέρα από τα μεγάλα λόγια η ανάπτυξη καρκινοβατεί, οι φόροι πνίγουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις.
Η χώρα με την Κυβέρνηση  δανείζεται ακριβά, με επιτόκιο πολλαπλάσιο αυτού που δανείζονται χώρες που πράγματι βγήκαν από τα Μνημόνια, διογκώνεται έτσι το δημόσιο χρέος. Οι Τράπεζες δεν μπορούν να χρηματοδοτήσουν τις Ελληνικές επιχειρήσεις.
Ο κ. Δραγασάκης δημιουργεί πανικό απειλώντας με νέα ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών με χρήματα του Ελληνικού λαού.
Να μην τολμήσουν. Γιατί φέρουν αυτοί την ευθύνη της μη αντιμετώπισης του μεγάλου προβλήματος των κόκκινων δανείων.
Έστω και τώρα ζητάμε να υιοθετηθούν οι ρεαλιστικές προτάσεις που εδώ και 2 χρόνια έχουμε καταθέσει.
Με λίγα λόγια προχωράμε χωρίς προοπτική και πυξίδα.
Στην υποτιθέμενη «Κοινωνική πολιτική».
Το ΕΣΥ το διέλυσαν. Τα Νοσοκομεία έχουν φτάσει στο κόκκινο.
Με δυο χρόνια καθυστέρηση έρχεται να ορίσει κατώτερο μισθό στα 650 ευρώ. Θα μπορούσαμε να το χαιρετήσουμε αν δεν ήταν μια κοροϊδία. Η αύξηση αυτή θα εξανεμιστεί από την μείωση του αφορολόγητου που ο ίδιος ψήφισε. Εν τω μεταξύ οι έμμεσοι φόροι γονατίζουν τους πιο αδύναμους και η ανεργία υποτίθεται ότι μειώνεται με μερική απασχόληση των 300 ευρώ.
Αρκετά πια με τις εξαγγελίες –φούσκες.

ΑΓΡΟΤΕΣ: ΚΑΡΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ
Οι αγρότες δεν κινητοποιούνται ούτε από κεκτημένη ταχύτητα, ούτε από συνήθεια όπως απαράδεκτα ισχυρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ.
Τα προβλήματα είναι μεγάλα και απειλούν το μέλλον τους.
Η Κυβέρνηση αδιαφορεί. Η παράταξή μας όμως πάντα ήταν και είναι κοντά τους.
Καταθέσαμε  διάταξη Νόμου και δεσμευόμαστε, για την επαναφορά της φορολογίας τους στο 13% και για κάρτα αγροτικού πετρελαίου για τη μείωση του κόστους ενέργειας.
Η παραμονή αυτή της Κυβέρνησης στον τόπο μόνο ζημιές φέρνει.
Το μόνο που μπορούν  να προσφέρουν είναι να ορίσουν ημερομηνία εκλογών.

Ο ΤΟΠOΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ
Η χώρα χρειάζεται πολιτική ανατροπή και προοδευτική αλλαγή.
Δεν είναι λύση η επιστροφή της δεξιάς. Η χώρα δεν έχει ανάγκη αποδοκιμάζοντας τον απερχόμενο Πρωθυπουργό να επιλέξει έναν επίδοξο αντικαταστάτη του που δεν μπαίνει καν στο κόπο να παρουσιάσει πρόγραμμα διακυβέρνησης και εξόδου από την κρίση.
Που παρακαλεί να ολοκληρώσει τις συμφωνίες υποταγής η σημερινή κυβέρνηση, για να καθίσει αναπαυτικά πάνω σ’ αυτές και να διαχειριστεί τα πράγματα.
Ας μην έχει κανείς αυταπάτες για την ιδεολογική ταυτότητα και το στίγμα πολιτικής της ΝΔ.
Είναι η ίδια Παράταξη που εξ αρχής συντάχθηκε με κάθε τι το συντηρητικό και οπισθοδρομικό στον τόπο. Η ΝΔ είναι ο πολιτικός και ιδεολογικός μας αντίπαλος.
Είναι η ΝΔ που βάφτισε «επανίδρυση» τη διάλυση του Κράτους.
Που αποσάθρωσε την ελληνική οικονομία, λίγα μόλις χρόνια μετά το απόγειό της και με την καταστροφική πολιτική της περιόδου Καραμανλή που οδήγησε στην κρίση και στα Μνημόνια.
Δεν τα λέμε πια μόνο εμείς. Τώρα όλοι καταλαβαίνουν ποιος χρεοκόπησε τη χώρα. Ο Στέφανος Μάνος είπε προχθές τα πράγματα με το όνομά τους  για τις μεγάλες ευθύνες του Κ. Καραμανλή.
Αν κάποιοι σήμερα πιστεύουν ότι ψηφίζοντας ΝΔ γλυτώνουν από το ΣΥΡΙΖΑ είναι γελασμένοι. Ψηφίζοντας ΝΔ απλώς βγάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ για ένα διάστημα από την εξουσία και ταυτόχρονα κινδυνεύουν να βάλουν τη χώρα σε νέες περιπέτειες.
Η χώρα χρειάζεται προοδευτική διακυβέρνηση. Μόνο ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής μπορεί να τη διασφαλίσει.
Μια Κυβέρνηση που θα κερδίσει τη χαμένη αξιοπιστία της χώρας μας και θα διασφαλίσει το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια για κάθε έλληνα και ελληνίδα.
Με λίγα λόγια χρειάζεται ο τόπος μια προοδευτική κυβέρνηση που μπορεί:
•Να προκαλέσει το αναγκαίο αναπτυξιακό σοκ.
•Να δώσει τέλος στην υπερφορολόγηση.
•Να ανασυστήσει το κοινωνικό κράτος.
•Να αποκεντρώσει τις εξουσίες.
•Να διασφαλίσει την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης.
•Να θέσει επί τάπητος προς τους εταίρους μας το ύψος των πλεονασμάτων, την αποπληρωμή του χρέους, τις εργασιακές σχέσεις, την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, τα κόκκινα δάνεια, το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, τον ρόλο του Υπερταμείου.

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε με τις δεσμεύσεις του κ. Τσίπρα. Με τη θηλιά στο λαιμό που μας έβαλε.
Εμείς έχουμε παρουσιάσει το Σχέδιο Ελλάδα, μια ολοκληρωμένη πρόταση – με στόχους, προτεραιότητες, αλλαγές και συγκεκριμένα μέτρα – για την ανάπτυξη, την απασχόληση, την κοινωνική δικαιοσύνη.
Τι σχέση μπορούν να έχουν όλα αυτά που ζούμε αυτό τον καιρό με τον προοδευτικό χώρο, με προοδευτική πολιτική δύναμη;
Τι σχέση μπορούν να έχουν όλα αυτά με τις ευρωπαϊκές αξίες, όταν στηρίζεις για αδιευκρίνιστους λόγους δικτατορικά καθεστώτα; Είναι προοδευτικός ο υποστηρικτής του Μαδούρο; Ο υπηρέτης των πιο ισχυρών που μετά από χρόνια ξανά στην χώρα μας αποφασίζουν άλλοι για μας; Ο yes man.
Καμία άλλη κυβέρνηση δεν έχει υπηρετήσει τα συμφέροντα των λίγων και ισχυρών όσο αυτή στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.
Δεν αρκεί ο κ.Τσίπρας να παριστάνει τον προοδευτικό, πρέπει να είναι στην πράξη. Προοδευτική στάση είναι να διασφαλίζεις τα συμφέροντα της χώρας σου, αυτό κάνουμε εμείς, επιμένοντας στον πατριωτικό χαρακτήρα του κόμματος, αυτή είναι η κληρονομιά της δικής μας Παράταξης.

ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Μη προσπαθείτε να περάσετε εντυπώσεις περί προοδευτικότητας κ. Τσίπρα. Το στίγμα της συγκυβέρνησης με την ακροδεξιά του κ. Καμμένου θα σας ακολουθεί για πάντα.
Ο δικός μας ο στόχος είναι η ήττα των συντηρητικών πολιτικών που εφαρμόζετε εσείς τόσα χρόνια.
Πολιτικές που οδηγούν σε διάλυση
Εσείς και η Νέα Δημοκρατία είστε οι δυο όψεις της συντήρησης.

ΘΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ
Στην αλαζονεία του ο Πρωθυπουργός, πιστεύει ότι με μεθοδεύσεις και συναλλαγές με γυρολόγους και πρόθυμους είναι εύκολο να ξεμπερδέψει και με το Κίνημα Αλλαγής.
Η απόπειρα του Α. Τσίπρα να εμφανιστεί ως καταληψίας του προοδευτικού και δημοκρατικού χώρου, με ένα μετωπικό σχήμα δήθεν «προοδευτικής συμπαράταξης» διεξάγεται κάτω από την ανοχή αν όχι την ενθάρρυνση της Δεξιάς και του Κ. Μητσοτάκη.
Γιατί, προφανώς, θεωρεί ότι θα απελευθερώσει ένα κρίσιμο ποσοστό που θα μπορούσε να οδηγήσει στην αυτοδυναμία τη ΝΔ.
Αγνοούν τις αντοχές, τη δυναμική και κυρίως τη διαδρομή μιας παράταξης με ρίζες βαθιές.
Με ανεξάντλητη δεξαμενή στελεχών.
Με αναλλοίωτες και διαχρονικές αρχές και αξίες.
Μιας παράταξης που το πολιτικό της αποτύπωμα ως η μόνη πραγματική δύναμη αλλαγής και προοδευτικής διακυβέρνησης βρίσκεται παντού.
Και πάνω απ όλα βρίσκεται στην ιστορική συνείδηση του λαού.
Ματαιοπονούν.
Όσοι πολέμησαν με φανατισμό τον Ανδρέα Παπανδρέου και όψιμα προσπαθούν να τον μιμηθούν ή να τον αντιγράψουν και τώρα ετοιμάζουν νέο βρώμικο 2019,
Όσοι πίστεψαν ότι μαζεύοντας σκόρπια κάποια από τα «άνθη του κακού» που φυτρώνουν πάντοτε σε ένα μεγάλο πλειοψηφικό ρεύμα, μπορούν να μας περιθωριοποιήσουν ή να μας παραμερίσουν,
Όσοι από τα Ζάππεια και τις πλατείες των αγανακτισμένων θεώρησαν ότι το Κίνημα αυτό δεν έχει αύριο,
Θα αιφνιδιαστούν. Εμείς θα είμαστε η έκπληξη των εκλογών.
Η πόλωση και ο διχασμός ανάμεσα στο «αντιδεξιό» και το «ευρωπαϊκό» μέτωπο είναι στοιχείο στη φυσιογνωμία και τη στρατηγική τους.
ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος.
Στην ουσία αναπαράγουν την κρίση.

ΙΣΧΥΡΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Η ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Όλο και περισσότεροι Έλληνες και Ελληνίδες αντιλαμβάνονται ότι το διακύβευμα των επόμενων εκλογών είναι μεγαλύτερο από την εφήμερη νομή της εξουσίας.
Το πραγματικό δίλημμα των εκλογών είναι : Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέα περιπέτεια.
Ισχυρό κίνημα Αλλαγής όμως σημαίνει ισχυρό ενιαίο πολιτικό κέντρο με ισχυρά εκλεγμένα όργανα.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ
Γι’ αυτό κάνουμε το αποφασιστικό βήμα μπροστά. Προχωρούμε με δημοκρατικές διαδικασίες στο Συνέδριό μας.
Δίνουμε το λόγο και την απόφαση στη βάση του Κινήματος.
Στις εκλογές θα πάμε συντεταγμένα με ενιαία φωνή και ουσιαστική πολιτική ενότητα.
Προχωρούμε σε ένα Συνέδριο εξωστρέφειας.
Ένα Συνέδριο που θα επικυρώσει την εκλογή οργάνων από τη βάση.
Δημιουργούμε το ενιαίο κέντρο όπου θα παίρνονται οι αποφάσεις που θα μας δεσμεύουν όλους.
Σεβόμαστε απόλυτα τα χαρακτηριστικά και την αυτοτέλεια των φορέων, που συναποτελούν σήμερα το Κίνημα Αλλαγής.
Σεβόμαστε το ΠΑΣΟΚ, που αποτελεί την ραχοκοκαλιά του φορέα μας και δεν μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς αυτό. Αλλά ούτε και μόνο με το ΠΑΣΟΚ.
Είναι η ώρα το σύνολο των πολιτικών αποφάσεων να περάσει αποκλειστικά και μόνο στα εκλεγμένα όργανα του Κινήματος Αλλαγής.
Τα κόμματα πρέπει να κάνουν βήματα πίσω για να μπορέσει ο ενιαίος πια στην λειτουργία του φορέας να κάνει το μεγάλο βήμα μπροστά.
Έχουμε πόλεμο. Και στον πόλεμο πρέπει να πάμε ενωμένοι και αποφασισμένοι.
Και όσο με αφορά δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψω να λεηλατηθεί η παράταξη του Ανδρέα Παπανδρέου από τους τυχοδιώκτες του κ. Τσίπρα και της παρέας του.
Οι επόμενοι μήνες θα κρίνουν σχεδόν τα πάντα για το παρόν και το μέλλον της Πατρίδας μας.
Οι καιροί είναι κρίσιμοι, η συγκυρία είναι ιστορική.
Η Παράταξή μας έχει κομβικό ρόλο να διαδραματίσει.
Κρατάμε ζωντανές τις αξίες της Αλλαγής που είναι επίκαιρες και πάλι, όσο ποτέ.
Όσο μας χτυπούν, τόσο εμείς θα δυναμώνουμε.
Όσο μας αμφισβητούν, τόσο θα επιβεβαιώνουμε το φόβο τους.
Όσο προσπαθούν να μας φιμώσουν, τόσο πιο δυνατά θα το φωνάζουμε:
Η συντήρηση είστε εσείς.
Η Πρόοδος είμαστε εμείς!
Το χθες είστε εσείς!
Το Αύριο είμαστε εμείς!

Share

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia