“Μαϊμού” πρόεδρος ζήτησε ρέστα (4.560) ευρώ στην Καρδίτσα!

Συνελήφθησαν, σήμερα (25-09-2019) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, δύο άτομα, ηλικίας 24 και 42 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης. 

Επιπλέον, αναζητείται για το ίδιο αδίκημα ένας ακόμη, άγνωστος μέχρι στιγμής, συνεργός τους. 

Ειδικότερα, χθες (24-09-2019) το πρωί, ο άγνωστος συνεργός επικοινώνησε τηλεφωνικά με κατάστημα ηλεκτρικών ειδών και προσποιούμενος ότι είναι πρόεδρος συλλόγου, παρήγγειλε ηλεκτρικές συσκευές, αξίας (700) ευρώ, ζητώντας τον τραπεζικό λογαριασμό του καταστήματος για να καταθέσει το χρηματικό ποσό. 

Επιπρόσθετα, χθες ο άγνωστος δράστης απέστειλε μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής σε υπάλληλο του καταστήματος απόδειξη πληρωμής σε τράπεζα του χρηματικού ποσού των (5.260) ευρώ και ανέφερε ότι το προαναφερόμενο ποσό κατατέθηκε εκ παραδρομής, αντί του χρηματικού ποσού των (700) ευρώ.

Παράλληλα, ζήτησε από τον υπάλληλο του καταστήματος την επιστροφή του χρηματικού ποσού των (4.560) ευρώ, σε τραπεζικό λογαριασμό με δικαιούχο τον 24χρονο, πράγμα το οποίο συνέβη. Στη συνέχεια, ο 24χρονος προέβη στη ανάληψη του χρηματικού ποσού των (600) ευρώ.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο δραστών σε τραπεζικό υποκατάστημα, οι οποίοι προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν ανάληψη και του υπόλοιπου χρηματικού ποσού. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia