Συνέχεια πτήσεων της Easy Jet προς τη Νέα Αγχίαλο

Σταθερό παραμένει το ενδιαφέρον της αεροπορικής εταιρείας Easy Jet για τη συνέχιση των πτήσεων στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, με τον κύκλο της φετινής χρονιάς να ανοίγει στις 30 Ιουνίου. Οι πτήσεις της Βρετανικής εταιρείας θα διαρκέσουν έως την 1η Οκτωβρίου στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου με δύο πτήσεις εβδομαδιαίως  προς το Λονδίνο, κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την πώληση εισιτηρίων είχε ήδη ανοίξει από τον περασμένο Σεπτέμβριο, γεγονός που καταγράφηκε ως θετική εξέλιξη, σχετικά με το αεροδρόμιο της Κεντρικής Ελλάδος. Η κίνηση που σημειώθηκε την περασμένη τουριστική σεζόν με τη συγκεκριμένη εταιρεία θεωρήθηκε ικανοποιητική, καθώς οι πτήσεις της περσινής σεζόν διήρκεσαν από την 1η Ιουνίου μέχρι και την 1η Σεπτεμβρίου για την Βρετανική Easy Jet, με την οποία ταξίδεψαν 3.217 τουρίστες στη Μαγνησία και αναχώρησαν 3.014, αντίστοιχα, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου.

Στο μεταξύ, ο κύκλος των πτήσεων της νέας σεζόν ανοίγει παραδοσιακά με τους πρώτους Γάλλους τουρίστες που έχουν ως προορισμό το Club Mediterrane της Εύβοιας, αλλά και τη Μαγνησία. Συγκεκριμένα το Σάββατο 14 Απριλίου θα ξεκινήσουν οι πτήσεις της η εταιρίας Transavia France από το Παρίσι που θα διαρκέσουν έως τις 29 Σεπτεμβρίου.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia