Στην έκθεση FerienneseWien  2024 η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στην έκθεση Feriennese Wien  2024 η Περιφέρεια Θεσσαλίας

     Στο πλαίσιο των δράσεων  της  Τουριστικής Προβολής 2024 της Περιφέρειας Θεσσαλίας  πραγματοποιήθηκε η Διεθνής Τουριστική Έκθεση της Βιέννης «FERIENNESSE WIEN 2024» , η οποία έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο της Βιέννης από τις 14 έως και τις 17 Μαρτίου.
      Σε αυτή τη σημαντική διεθνή έκθεση τουρισμού, μια από τις μεγαλύτερες της Κεντρικής Ευρώπης, η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε με δικό της περίπτερο στο πλαίσιο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. 

     Οι φετινές προθέσεις της τουριστικής βιομηχανίας είναι πολύ αισιόδοξες και υπάρχει έντονη αυξητική τάση του αριθμού των Αυστριακών που πρόκειται να επισκεφτούν την Θεσσαλία. Η Ελλάδα είναι στην κορυφή της ζήτησης ως ο δημοφιλέστερος προορισμός για τους Αυστριακούς για τις κύριες καλοκαιρινές διακοπές τους. Είναι η μοναδική χώρα που έχει απευθείας πτήσεις  σε 22 ελληνικούς προορισμούς .Οι κρατήσεις παρουσιάζουν αύξηση της τάξης 20%  σε σχέση με το 2023 και με τον μεγαλύτερο αερομεταφορέα  της χώρας να έχει ήδη κλείσει το 70% του συνολικού δυναμικού θέσεων του προς την χώρα μας.

    

Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν επαφές  κυρίως με  αεροπορικές εταιρείες, δημοσιογράφους και εκπροσώπους μέσων μαζικής ενημέρωσης προσβλέποντας σε μελλοντική συνεργασία καλώντας τους  να επισκεφτούν την περιοχή μας.  Ευχαριστούμε το γραφείο του Ε.Ο.Τ. Βιέννης για την αμέριστη βοήθεια του και την άψογη οργάνωση .

Η επισκεψιμότητα του περιπτέρου μας ήταν μεγάλη, από κοινό όλων των ηλικιακών ομάδων που εκδήλωσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις Σποράδες το Πήλιο και τα Μετέωρα . Το περίπτερο μας επισκέφτηκε  επίσης,  ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Αυστρία, κ. Γεώργιος Ηλιόπουλος

Την υποστήριξη του περιπτέρου της Περιφέρειας Θεσσαλίας είχε  η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Σποράδων κ. Αμαλία Γραββάνη, η Πρόεδρος Ξενοδόχων Σκοπέλου κ. Μαίρη Διαμάντη  και η υπάλληλος της Περιφέρειας Νατάσα Καλύβα.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia