Άγριος καβγάς στην Πύλη μεταξύ Ούτρα και Μητρονάτσιου. (video)

Άναψαν τα αίματα στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης με πρωταγωνιστές της έντασης τον δημοτικό σύμβουλο Περικλή Μητρονάτσιο και τον πρώην αντιδήμαρχο Κώστα Ούτρα που αντάλλαξαν βαρύτατους χαρακτηρισμούς μέχρι και προειδοποίηση για κατάθεση μήνυσης.

Η ένταση «χτύπησε κόκκινο» κατά την τοποθέτηση του κ. Μητρονάτσιου για το γήπεδο Παχτουρίου. Συγκεκριμένα, ο σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης αφησε να εννοηθεί ότι ο κ Ούτρας έκανε δωρεά 3.600 ευρώ για επισκευή της πλατείας του χωριού προκειμένου να εξυπηρετήσει δική του σκοπιμότητα, με αποτέλεσμα να σηκώσει το γάντι και να απαντήσει σε πολύ αυστηρό τόνο ο κ. Ούτρας.

Δείτε το video:

Το ζήτημα επανήλθε προς συζήτηση μετά την τοποθέτηση του κ. Μαράβα με τους δύο συμβούλους να ρίχνουν μεν την ένταση αλλά να υπερθεματίζουν ως προς τις απόψεις τους που αποτέλεσαν και σημείο τριβής. «Πρέπει να ανακοινώνω τις δωρεές μου; Είμαι επιχειρηματίας και στηρίζω τα χωριά! θέλω να βοηθάω τους κατοίκους, είναι κακό αυτό;» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ.Ούτρας. (Δείτε το video)

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia